banner223

‘Ülke, CHP'den daha önemli’

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, hükümetin kurulması taraftarı olduklarını belirterek, "Biz ön koşulsuz bu işin içerisindeyiz. Ülkenin geleceği partimizden daha önemli. Biz Cumhuriyet Halk Partisi demiyoruz, ülke menfaati diyoruz" dedi.

‘Ülke, CHP'den daha önemli’

       Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, bugün yapılacak AK Parti - CHP liderlerinin görüşmesiyle ilgili olarak, ön koşulsuz bir şekilde işin içinde olduklarını belirtti. Zeybek, ülke menfaati için koalisyonun kurulması taraftarı olduklarını ifade etti.

                              “KURULMASI YÖNÜNDE İNANCIM VAR”
      Parti olarak ülkenin geleceğini gördüklerini belirten Zeybek, "Ülkedeki barışı sağlamak için, geleceği yeniden şekillendirmek için, kardeş bağlarını yeniden olgunlaştırmak için hükümeti kurmak istiyoruz. Biz önkoşulsuz bu işin içerisindeyiz. Bu ülkenin geleceği partimizden daha önemli. Biz Cumhuriyet Halk Partisi demiyoruz, ülke menfaati diyoruz. Bunun sonucunda oy oranına zarar bile gelecek olsa bir şekilde koalisyonun oluşturulması taraftarıyız. Masadan kalkan taraf olmak istemiyoruz. Bu şekilde halkımıza vermiş olduğumuz vaatleri yerine getirmek istiyoruz. Ülkedeki çatışma ortamının durdurulması, barışın sağlanması, yargı sisteminin yeniden en iyi şekle getirilebilmesi, demokratik hak ve kazanımların bir şekilde yerine oturtabilmek için bu olması gereken bir hadise. Bu sebepledir ki hükümet olmak istiyoruz. Bedel ödeyecek olsak da bunu istiyoruz. Kurulması yönünde de inancım var. Tayyip Erdoğan olaya karışmazsa olacağına inanıyorum" diye konuştu.

                     NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 18:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER