SYDV DESTEĞİ İLE BAYAN KUAFÖR SALONU AÇILDI

Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan (SYDV) Gelir Getirici projeler kapsamında, Emirefendi Mahallesi Emek Caddesinde, Elita Bayan Kuaförü açıldı.

SYDV DESTEĞİ İLE BAYAN KUAFÖR SALONU AÇILDI

      Bafra Kaymakamlığı SYDV’ye iş yeri açmak için müracaatta bulunan Ayşe İlhan’a  14 bin 765 Lira destek verildi.

        BAFRA KAYMAKAMI ALİ KATIRCI VE BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİN, BAYAN KUAFÖR SALONU AÇILIŞI YAPTI

      Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan (SYDV) Gelir Getirici projeler kapsamında, işyeri açma desteği alan Ayşe İlhan’ın Elita Bayan Kuaförü Dükkânının açılış kurdelesini; Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin birlikte kesti.

      Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı, “Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın Bafra’da uyguladığı bireysel gelir getirici projeler kapsamında, mesleği olan ancak maddi imkânsızlıklar nedeni ile işyeri açamayan kişilere yönelik hazırlanan projeleri var. Bu projelerimizden bir tanesi de, bayan kuaförüdür. Kuaför arkadaşımız, vakfımıza müracaat etti. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, böyle bir işyeri açılması uygun görüldü. Genel merkezimize de başvuru tekliflerini sunduk. Bugün ise hizmete açılış safhasına geldik. Öncelikle mekânın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu tür işletmeler, Bafra’mız a gelecek için örnek olsun” dedi.

      Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı,” 14 bin 765 TL’ye mal olan işletme, 3 yıl ödemesiz, toplam 5 yılda faizsiz olarak geri ödeyecekler. Vakfımızın bu tür yardımlarında, kesinlikle faiz yoktur. İlk ödemeyi 4 yıl sonra ödeyecekler” diye konuştu. 

      Bayan Kuaförü Ayşe İlhan’ın Elita Bayan Kuaförü iş yeri açılışına; Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Vakıf üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

      NAMIK AZGIN     

 

 

 

    

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER