banner221

TURİZM GERDANI KARDAN TEMİZLENDİ

11 kilometrelik Adnan Menderes Bulvarında baştan sona ağaç ve bitkilerin üzerindeki karları temizlerken yaya ve araç trafiğinin rahat sürdürülebilmesi için yollarda da tuzlama ve küreme çalışması yaptı.

TURİZM GERDANI KARDAN TEMİZLENDİ

     Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm A.Ş. temizlik ekipleri 11 kilometrelik Adnan Menderes Bulvarında baştan sona ağaç ve bitkilerin üzerindeki karları temizlerken yaya ve araç trafiğinin rahat sürdürülebilmesi için yollarda da tuzlama ve küreme çalışması yaptı.
     Havaların soğuması ile birlikte en çok bitkiler soğuk havadan zarar görmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm A.Ş Temizlik Ekipleri yeşil dokunun korunması için Adnan Menderes Bulvarında bulunan tüm ağaç ve bitkilerin üzerindeki karları temizleyerek bitkilerin kardan zarar görmesini engelledi.
      ADNAN MENDERES BULVARINDA TUZLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

      Kar yağışı nedeni ile Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan yürüyüş yolu, araç yolu ve bisiklet yollarında oluşan kar birikintisi ve aşırı buzlanma sebebi ile vatandaşların mağduriyetini ortadan kaldırmak için Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı desteği ile Kültür Turizm A.Ş temizlik ekiplerince tuzlama çalışmaları yapıldı. Vatandaşlar yapılan çalışmalar için çalışanlara teşekkür etti.
         ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN ÜZERİNDEKİ KARLAR TEMİZLENDİ

      Adnan Menderes Bulvarında 11 kilometrelik bir alanda çalışma yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm A.Ş. Genel Müdürü Musa İlkay Güler, “Sorumluluk alanımızda bugüne kadar hassas bir şekilde çalıştık. Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından temin ettiğimiz malzemeler ile karla mücadele edildi. 11 kilometrelik sahil şeridinde bulunan ağaçların ve bitkilerin soğuktan ve ağırlıktan zarar görmemesi için üzerindeki karlar temizlendi. Bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışmaları bundan sonra da aynı duyarlılıkla sürdüreceğiz” açıklamalarında bulundu.
           Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER