Evde Mahsur Kalan Hastaya Belediye Ekipleri Ulaştı

Samsun’da yolu kardan kapanan 19 Mayıs İlçesi Ormancık mahallesindeki evinde mahsur kalan şeker hastası, Şükrü Baran yolu ulaşıma açan 19 Mayıs Belediyesi ekiplerince Afad ekibine teslim edilerek hastaneye ulaştırıldı.

Evde Mahsur Kalan Hastaya Belediye Ekipleri Ulaştı

    19 Mayıs ilçesine bağlı Ormancık Mahallesi'nde yaşayan Şükrü Baran (65) ailesi, şeker hastası olan ve insülin tedavisi alması gereken hastalarını, yolun kardan kapalı olması dolayısıyla kendi imkânlarıyla hastaneye ulaştıramayınca sağlık ekiplerinden yardım istedi. Mahalleye ulaşamayan sağlık ekipleri ise durumu 19 Mayıs Belediyesi yetkililerine bildirildi.
   19 Mayıs Belediyesi Ekipleri, Baran’ın evine ulaşımı sağlayan yolu iş makinesinin yardımıyla açtı. Evinden alınan Şükrü Baran, belediyeye ait iş makinasıyla Afad Ekibinin olduğu bölgeye getirildi ve hastaneye ulaşımı sağlandı.
     Konu ile ilgili açıklama yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu;” Ekiplerimiz yoğun kar yağışı yüzünden ulaşılamayan mahallelere belediyenin araçlarıyla giderek hastaları, çocukları, hamileleri ve yaşlıları alıp hastanelere ve gidecekleri yerlere ulaştırıyor, bir hafta içinde 10 ‘a yakın ihbarı değerlendiren ekiplerimiz, ulaştıkları yerlerdeki yardım isteyen vatandaşları alıp sağlık ekiplerine teslim ediyor"dedi.
           NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 18:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER