VALİ ŞAHİN ‘ALLAH DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN’

Vali İbrahim Şahin, “Sevgi Evlerine ziyarete gittiğim zaman oradaki o ortamı gördükten sonra son derece mutlu oldum” dedi.

VALİ ŞAHİN ‘ALLAH DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN’

    Telekom Assist Çağrı Merkezi tarafından Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için Atakum Yalı Kafe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemek ve eğlence programına katılan Vali İbrahim Şahin, “Sevgi Evlerine ziyarete gittiğim zaman oradaki o ortamı gördükten sonra son derece mutlu oldum” dedi.
    Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için düzenlenen programa, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, Türk Telekom Operasyon Müdürü Şirin Çolakel, Assist yetkilileri ve çalışanları katıldı
                               ‘EVLERİNDE GİDİP ZİYARET ETTİM’

      Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için düzenlenen programda bir konuşma yapan Vali İbrahim Şahin, “Sevgili çocuklar; hepiniz öncelikle hoş geldiniz. Ben daha önce Assist’in yönetim kurulu üyeliğini yaptım. Assist ile ilgili çok ciddi bilgi birikimim var. Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızı zaman, zaman evlerinde gidip ziyaret ettim. Sevgi Evlerinde kalan kız çocuklarından bazıları tablolar yapmışlar. Bu tabloları görseniz uluslararası ressamın elinden çıkmış bir eser zannedersiniz. Sevgi Evlerine ziyarete gittiğim zaman oradaki o ortamı gördükten sonra son derece mutlu oldum. Orada kalan çocuklarımız, kızlarımız kendi evlerinden daha rahat ve daha iyi bir ortam oluşturmuşlar. Orada kalan ve onlara yardımcı olan ablaları var. Onlarla beraber yemek yapıyorlar, oynuyorlar, ders yapıyorlar ve eğleniyorlar" diye konuştu
                                ‘BUNLAR DA BİZİ SEVİNDİRİYOR’

       Bu evlerdeki çocuklarımız çok temiz ve nezih bir ortamda kalıyorlar. O yüzden bu aralar “Allah devlete ve millete zeval vermesin” diye çok sıkça dua ediyorum ifadesini kullanan Vali Şahin," Eskiden böyle ortamlar yoktu. Çok kalabalık ortamlar vardı. Özellikle bu son uygulamalar son derece güzel, bunlar da bizi sevindiriyor. Tabi ki, bunlar yeterli mi? Elbette ki yeterli değil. Zaman, zaman eksiklikler ve aksaklıklar olacak ama bunları bize iletip bizler de gücümüz yettiğinde, elimiz ulaştığında en kısa zamanda gidermeye çalışacağız ve size destek olacağız. Bu akşam böyle bir ortamı oluşturdukları için Şirin Hanım'a ve değerli çalışma arkadaşlarına ve Assist’te çalışan değerli dostlara teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” dedi.
         Vali İbrahim Şahin ‘in yaptığı konuşmasının ardından, Atakum Yalı Kafe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda daha sonra Sevgi Evlerinde kalan çocuklar gönüllerince eğlendiler.
                          KÖKSAL ÖNER
 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER