DUMANSIZ VOLEYBOL TURNUVASI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Özyurt," kamu kurum, kuruluş ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılabileceği Voleybol turnuvası düzenleniyoruz" dedi.

DUMANSIZ VOLEYBOL TURNUVASI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

       Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt," Müdürlüğümüz tarafından sigara bırakılmasının teşvik edilmesi, çalışanların sigara içmediği iş yerlerinin özendirilmesi ve mevcut farkındalığın artırılması amacı ile kamu kurum, kuruluş ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılabileceği Voleybol turnuvası düzenleniyoruz" dedi.
             'BÖYLE BİR OLGUNUN İÇERİSİNDE TUTMAK İSTİYORUZ'
      Valilik Kupası Dumansız  Voleybol Turnuvası ile ilgili açıklama yapan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt," Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Samsun Valiliği ile birlikte koordine ettiğimiz birçok proje hayata geçirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde Samsun bir çok projeye örnek olmuştur. Dumansız Voleybol Turnuvası ile alakalı, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz, Türkiye Voleybol Federasyonu ve Voleybol İl Temsilcimiz ile Samsun'da bir farkındalık yaratmak istedik ve bunun çıkış sebeplerinden bir tanesi de özellikle ''9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma'' günü ile ortaya konulacak bir çalışmaydı. Bizler istedik ki; Voleybol turnuvası başlatalım. Voleybol branşını seçme nedenimiz Voleybol herkesin okul bahçelerinde, salonlarda  ve fırsat bulunan heryerde rahatlıkla kitlesel anlamda topluma ulaşabilen ve rahat yapılan bir spordur. Dumansız Voleybol Turnuvası olmasının en büyük sebebi ''9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü'' bugün bir çok insanı sigaradan uzaklaştırarak böyle bir olgunun içerisinde tutmak istiyoruz. 9 Şubat'ta turnuvaya katılacak olan takımlara 1x2 boyutlarında pankartlara slogan geliştirmelerini isteyeceğiz. Bu sloganlarla birlikte hem kendileri hem de sloganları yarışacak. En iyi ilk üç sloganı getiren takımlara çeşitli ödüllerimiz olacaktır "diye konuştu.  
          'KATILIMLARIYLA TURNUVAYI BAŞLATMAYI DÜŞÜNÜYORUZ'
     
 A
ynı gün Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz, Halk Sağlığı Müdürlüğümüz, Sağlık İl Müdürlüğümüz ile ortaklaşa İstiklal Caddesinde takımlarımızla pankartlarımızla, bir yürüyüş düzenlemeyi planladıklarını belirten Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt,"Ve akşam Valilik Kupası Dumansız Voleybol Turnuvası'nın Samsun Valimiz Sayın İbrahim Şahin'in katılımlarıyla turnuvayı başlatmayı düşünüyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarına,  Kamu Kurum kurumlarına açık bir turnuva  Güzel bir adım attığımız düşünüyoruz. Çalışmalarımızı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valimiz Sayın İbrahim Şahin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'da büyük destek veriyor. Samsun'da güzel bir ahenk var, bu havayı yakalamışken bizde Dumansız hava sahasında, dumansız bir voleybol turnuvası düzenliyoruz. İnşallah değerli arkadaşlarımızla birlikte turnuvalarımızı Canik Atatürk Spor Salonu, İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda mesai saatleri dışında gerçekleştireceğiz'' şeklinde konuştu. 
                      DÜZENLERNEN TOPLANTIYA BÜYÜK KATILIM OLDU

     9 Şubat Sigarayı Bırakma Gününde turnuvanın açılış müsabakası oynanacak olan  Valilik Kupası Dumansız  Voleybol Turnuvası'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürğü Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Türkiye Voleybol Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Suat Koçer katıldı.
                 Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER