TÜRKAV BAFRA ŞUBESİNDEN NEZAKET ZİYARETİ

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Bafra Şubesi Başkanı Gıyas Varol, yönetim kurulu ve vakıf üyelerinden oluşan grup Bafra Kaymakam Ali Katırcı’yı makamında ziyaret etti.

TÜRKAV BAFRA ŞUBESİNDEN NEZAKET ZİYARETİ

     TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas Varol ziyarette yaptığı konuşmada 18 Ocak 2014 tarihinde yapılan İstişare Kurulu ile göreve geldiğini belirtti.
     Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Bafra Şubesi Başkanı Gıyas Varol,"TÜRKAV Vakıf üyeleri kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memur işçi ve sözleşmeli personelden oluşmaktadır. Bu sebeple ilk resmi ziyareti sizlere yapmak istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. TÜRKAV kamu hizmeti yapan, sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunan toplumun gelenek görenek ve kültürel değerlerine sahip çıkan, üyelerinin ve toplumun sorunlarına çözüm arayan ve üreten, Sosyal sorumluluk projeleri geliştirerek toplum hizmeti yapmaktadır'"dedi.
       Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı ise, Vakıfların toplumların sosyal kültürel hayatları için çok önemli olduğunu belirttiği konuşmasında vakıfların çalışmalarını önemsediğini ve takip ettiğini yapılan güzel yararlı çalışmaları desteklediğini belirterek, kendilerini ziyaret eden TÜRKAV Bafra  Şubesi başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar, dileyerek teşekkür etti.

          NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER