WUSHUCULAR ZAFER KUPASI ÖNCESİ KAYMAKAM ARSLAN’A ZİYARET

Bafralı Wushucular Zafer Kupası Öncesi Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret etti.

WUSHUCULAR ZAFER KUPASI ÖNCESİ KAYMAKAM ARSLAN’A ZİYARET

       Bafralı Wushucular bu sezon içerisinde katıldıkları turnuvalar ve en son İstanbul Kulüpler arası yapılan turnuvada kazandıkları ödülleri ve kupaları Bafra Kaymakam Halis Arslan’la bu güzel başarıyı birlikte paylaştılar.

        Bafra Kaymakamı Halis Arslan yapmış olduğu açıklamasında;” Sizleri tebrik ediyorum. Geçtiğimiz günlerde sizlerle beraber 2 günlük bir sevgi kampında olduk. Yine bu sevgi kampımızın 2.inci adımını ise Nebiyan’daki Gençlik ve Spor Bakanlığının izci kampında yapacağız. Siz antrenörler olarak bu çocukları ne kadar Spor sahalarına çekerseniz ben o kadar çok mutlu oluyorum. Çünkü spor sahaları insanlara mutluluk, sağlık, huzur, toplumlaşma, kardeşlik, dostluk ve dayanışma veriyor.  Spor sahaları hayatın bir yaşam parçası halindedir. Spor yapan insan güleryüzlüve tutum davranışı güzel oluyor. Kötü davranış, kötü karakter ve kötü huy olmuyor. Yalan söylemiyor. Dürüst ve ahlaklı oluyor. Derslerinde başarılı oluyor “dedi.

Wushu sporun hocası Serkan Cezairli ise açıklamalarında;” Öncelikle Sayın Kaymakamım bizleri makamınıza kabul ettiğiniz için öğrencilerim ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Bu nedenle yıllardan bu yana ilçemizde spor deyince akla futbol ön planda geliyordu. Bizim yapmış olduğumuz spor branşı ise ismi bile bilinmiyordu. Ama göreve geldiğinizden günden bu yana sporun her branşı olduğunu ilçemizin bir spor markası olduğunu siz ortaya koydunuz. Geçtiğimiz aylarda Bafra’da yapılan Wushu Türkiye şampiyonası turnuvası gerçekleştirildi. Bu nedenle sizin de oldukça büyük desteğinizi gördük.  En son yapılan 14-17 yaş gurubunda gerçekleştirilen İstanbul Kulüpler arasında ki Türkiye Şampiyonasında 1.inci olduk. Şuanda 3 milli sporcumuz var. Ayrıca 29-30 Ağustos tarihlerinde ise Adana’nın Kozan ilçesinde yapılacak olan Zafer Kupası turnuvasına katılacağız. İnşallah oradan da alacağımız başarıyı yine sizleri ziyaret ederek paylaşacağız” diye konuştu.

        NAMIK AZGIN
 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2015, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER