SAMSUN TSO YÖNETİMİNDEN SAMSUNSPOR’A ANLAMLI DESTEK

PTT 1. Lig’de 2015-2016 futbol sezonunda, 16 Ağustos pazar günü Denizli’de Altınordu ile ilk maçına çıkacak olan Samsunspor’un deplasman gideri Samsun TSO Yönetimi üyeleri tarafından karşılanacak.

SAMSUN TSO YÖNETİMİNDEN SAMSUNSPOR’A ANLAMLI DESTEK

       PTT 1. Lig 2015-2016 sezonu hazırlıklarını sürdüren Samsunspor’un ilk deplasman gideri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi üyeleri tarafından karşılanacak. Bu yıl 50. Yılı’nı kutlayan ve 17 maçlık deplasman serisinin ilk ayağı olan Altınordu ile Denizli’de karşılaşacak Samsunspor’a, Samsun TSO Yönetiminden yapılan jest, kulüp yönetimi tarafından takdirle karşılandı. Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, 2015-2016 PTT 1. Lig’in ilk deplasman giderinin karşılayan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür edildi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin anlamlı desteğinin örnek olmasını temenni ettiklerini belirtilen açıklamada, “Samsun Ticaret ve Sanayi Odamız her zaman maddi ve manevi olarak kulübümüzün yanımızda olmuştur. Yeni sezon öncesi Oda Yönetiminin yaptığı desteğe teşekkür ederken, aynı duyarlılığı şehrimizin tüm kesiminden bekliyoruz” dedi. 

                                        MURZİOĞLU’ŞİMDİ DESTEK ZAMANI’

      Samsunspor’a destek vermekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Samsunspor hepimizin. Şimdi destek zamanı.  Biz de bu şehirde yaşayan ve kazanan insanlar olarak, bir sivil toplum kuruluşu olarak bugüne kadar her zaman Samsunsporumuzun yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Spor kulüpleri şehrin tanıtımı için önemli bir pencere. Kulüplerin şehrin gelişiminde çok büyük önemi var. Samsunsporumuz yepyeni bir kadroyla yeni sezona hazırlanıyor. Temennimiz kentimizin en önemli markalarından olan Samsunsporumuzu önümüzdeki sezon hak ettiği yer olan Süper Lig’de görmek. Samsun TSO Yönetimi olarak, kulübümüz yönetimine ve futbolcularına güveniyoruz. Eğer kent olarak geçmiş sezonlarda olduğu gibi el ele verirsek Samsunsporumuzu önümüzdeki sezon Süper Lig’de göreceğimize yürekten inanıyorum” diye konuştu. 

                           Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2015, 19:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER