banner221

ABDULLAH KURUMAHMUTOĞLU AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bafra ilçesinde işadamı Abdullah Kurumahmutoğlu AK Parti Samsun Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

ABDULLAH KURUMAHMUTOĞLU AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

        Abdullah Kurumahmutoğlu, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalığı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve babası Ali Kurumahmutoğlu ile birlikte selamladı.

       AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim hakkında bilgi verdi.  

       AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı işadamı Abdullah Kurumahmutoğlu vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada," Değerli dostlarım, İnşaat Mühendisiyim, ilahiyatçıyım, çocukluğumuzdan bu günümüze kadar, ilkokul birinci sınıftan çıkınca sağ olsun babam derdi, “İş yerine gel” ve okuldan çıktıktan sonra iş yerine geçerdik. Yani çocukluğumuzdan bu güne kadar ticaretle uğraştık. Esnaf olduk, sosyal ilişkiler kurduk, dostluklar kurduk, adamlığı öğrendik. Başta babamdan ve bütün ilişki kurduğum dostlarımızdan Allah razı olsun, bizleri sizler yetiştirdiniz sağ olun varolun. Değerli dostlarım gençliğimiz, maalesef ben gençliğimden bugüne kadar Bafra ve bölgesinde çok kişinin işe girmesine vesile oldum. Gerçekten işe muhtaç olan çok kardeşlerim var. İnşallah bundan sonrada sizlerin bana vereceği destekle çok daha kardeşimizin iş imkanı bulmasına vesile olacağıma inanıyorum. Bu konuda çok ciddi çalışmalarımız var. Gerek yerel, gerekse ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarımız var. Bunlar devletin zirvesine kadar çıkmış çalışmalardır. Bunu da hatırlatayım, sayın Cumhurbaşkanımıza bu çalışma ve projeleri bizzat sundum. 30 dakika bire bir brifing vererek takdim ettim. İnşallah bu çalışma neticelendiği takdirde, inanın arkadaşlar çok uzak değil, 5 ya da, 10 sene içerisinde bu proje dünyada ikmal olduğu zaman Türkiye’de işsizlik bitecek. Türkiye’de dış ticaret açığı bitecek, enflasyon bitecek. Faizler sıfıra  inecek. Her şeyden öncede Türkiye’de krizler devri tarihe karışacak. Kimse ne anayasa kitabı fırlatarak nede başka bir şekilde suni krizler oluşturarak Türkiye’nin önünü kesemeyecek. Çünkü artık tüketen Türkiye değil, üreten ve ürettiği ürünleri dünya'nın her tarafına satabilen Türkiye’yi göreceksiniz değerli arkadaşlarım,  bunun altına imza atıyorum. Değerli arkadaşlar, 1990’lı yıllardı. Biraz önce bahsettiğim bu çalışmalarımızın Bafra ayağını sevgili babamın önderliğinde Bafra’mızın sulama projesi olan toplam 850 bin dönüm arazinin sulanabilirliğini  sağlayan çok önemli ve sessizce ilerleyen çok ciddi proje hayat geçti.  Buda şu demek senede, 3 defa ürün almak demek, biliyorsunuz Bafra’mız tarımı ile ünlü bir şehir. Dolayısıyla tarımsal sanayinin alt yapısı olan sulama projesi çok şükür babamın başkanlığında ve önderliğinde  o günkü iktidarın desteğiyle hayat geçmiştir. Bugün çok şükür esnafımızın yüzü gülüyorsa, çok şükür işsizliğimize çare olmuşsa ve tarımsal sanayinin de alt yapısı olmuşsa bunu o günkü çalışmalara borçluyuz. Kendisinden Allah razı olsun" dedi.  

           AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Abdullah Kurumahmutoğlu, "Değerli dostlar, çok şükür Bafra'mızda Gençlik Merkezi yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesiyle yapılan bu Gençlik Merkezinin adına Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi olarak verildi ve 30 yıl sonra rahmetle anıldı. Şehit olarak dünya tarihine geçti, kendisinden Allah razı olsun. Çünkü o gençlerin bugünkü gençlerden bir farkı yok.  O gençler vatanı için milleti için mücadele etmiş gençlerdi. Bugünde yine hep beraber bizler vatanımız için milletimiz için mücadele edeceğiz. Gerekirse de, gözümüzü kırpmadan öleceğiz.  Dolayısıyla bugün Gençlik Merkezine, şuanda 10 bin kayıtlı üye bulunuyor. Bu üyeler, 24 dalda eğitim görüyor. Hedefine koşan güçlü bir gençlik geliyor, ekonomik anlamda da farkımızı fark edeceksiniz. Sayın Bafra belediye başkanımla dün konuştuk. Sayın başkanım dedim inşallah biz geliyoruz, geldiğimiz zaman hiç bir genç kardeşimiz senin karşına iş istemeye gelmeyecek, çünkü öyle bir projeler var ki; arkadaşlar bütün Türkiye’yi buraya taşıyacağız. Buna söz veriyorum. Çünkü projelerle beraber geliyoruz lafla değil tabii" diye konuştu.

       AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Abdullah Kurumahmutoğlu," Dolayısıyla yaptığımız ve yapacağımız projelerle bu güne kadar, 10 binlerce aileye iş imkanı verdik, Bafra’da ki; ticari hayatımızdan bu yana sadece ürettik konuşmadık. Bundan sonra büyük sanayicilerin ve işadamlarının Bafra’ya gelmesi açısından büyük projelerimiz var, hedeflerimiz var, vereceğiniz desteklerle bunu en kısa zaman da harekete gececeğiz. İşte karşınızda kardeşiniz haydi sarılında Bafra’yı bir coşturalım. Arkadaşlar dolayısıyla bizi biz yapan vatan şuru yapan imanımız ve inancımızdır. Ben diyorum ki; gücünüze inanın, Abdullah Kurumahmutoğlu’na inanın, desteğinizi bekliyorum" şeklinde konuştu.

            NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 17:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 9 yıl Önce

desteğe gelenler yüzünü neden saklıyor

SIRADAKİ HABER