BAFRA’DA TRAFİK SORUNU ÇÖZÜM BEKLİYOR

Bafra ilçesinin Cumhuriyet mahallesinde ve Samsun –Sinop Karayolu Tofaş Kavşağında iki açıdan Bafra trafik tıkanıklığı yaşıyor. Özellikle öğle ve akşam saatlerinde başlayan trafik yoğunluğu sürücülerin ve vatandaşların tepkisine neden oluyor.

 BAFRA’DA TRAFİK SORUNU ÇÖZÜM BEKLİYOR

Bafra'da yaşanan trafik sıkıntısı had safhaya ulaşırken, yaşanan bu soruna çözüm getirilmemesi sürücüleri ve esnafı zor durumda bırakıyor. 

     Bafra şehir merkezinde vatandaşlar,"Yollardan ne yayaların ne de araçların geçmesi mümkün değil" diyerek yetkililere sitem ettiler.

                               YOLLAR ALLAH'A EMANET!...

     Kurban Bayramı öncesi Bafra ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi ve Bafra Sanayi Sitesine giden Tofaş Kavşağında araçlar fazlalığı trafiği olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yol kenarına otopark yapılmasına anlam veremeyen sürücü ve esnaf, belediye yetkililerinden bir an önce bu duruma çare bulunmasını istedi.

      Bafra ilçesinde vatandaşlar, şehir merkezinde uygunsuz yapılan parklardan dolayı dert yandı. Özellikle öğle ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk ve gelişigüzel park edilen araçlar, trafiği büyük ölçüde aksatıyor. 

     Şehir merkezinde uygunsuz yapılan parklardan dolayı yolcu taşıma ve kaldırımlarda yürümede sıkıntılı günler yaşadıklarını belirten vatandaşlar, Şehir merkezinde yetkili trafik ekiplerinin çözüm bulmasını istedi.

                                                                                                                             NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER