ABDULLAH KURUMAHMUT, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Samsunlu işadamı ve İnşaat Mühendisi Abdullah Kurumahmut , AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı oldu.

ABDULLAH KURUMAHMUT, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

     Samsunlu İşadamı ve İnşaat Mühendisi Abdullah Kurumahmut, AK Parti Samsun İl Başkanlığına giderek 26. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

     Milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel’e teslim eden iş adamı ve inşaat mühendisi Abdullah Kurumahmut, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde, AK Parti’den Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvuruyu yaptığını söyledi.

     Aday adaylığına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Abdullah Kurumahmut, şu ifadelere yer verdi:
    “AK parti davasına, misyonuna ve vizyonuna gönülden bağlı birisi olarak, 1 Kasım 2015 milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olduğumu açıklamak ve Samsun kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Millete hizmet düsturuyla yola çıkan ve 2023-lider ülke Türkiye hedefini gerçekleştirmek gayesinden hareketle Türk siyasi tarihine parlak bir imza bırakan Adalet ve Kalkınma Partisi, milletten aldığı emaneti hakkıyla taşımanın verdiği gururla milletin huzuruna gelmektedir. Yeni Türkiye’nin mimarı, milletin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan bu kutlu yürüyüş, şimdi yepyeni bir menzile girmiş ve bilge Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde tarihten, insanlıktan ve yüce milletimizin vesilesiyle Allah’dan güç alarak millete hizmet etmeye yeniden talip olmuştur. Bu kutlu ve asil davanın bir neferi olarak, zafiyet göstermeden, dimdik ve kararlılıkla çalışmak için buradayım. bu tarihi ve insani sorumluluğun nöbetini, doğup büyüdüğüm ve hiç kopmadığım aziz samsun için devralmak, Samsun ve Samsunlu Hemşerilerim için bu hizmet bayrağını dalgalandırmak amacıyla buradayım. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu düsturu ile aziz şehrimizin aydınlık yarınları için buradayım. İstikrar ve istikbal için Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü,  birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ülkemizde tesis edilmesi için mücadele içerisinde olacağız. Bu amaçla, Samsun ve vefakâr Samsun halkının teveccühü ve duaları, parti teşkilatlarının desteğiyle aziz şehir Samsun’un öz evladı olarak, bismillah diyerek kaldığımız yerden tekrar başladık. Türkiye’nin 2023 vizyonuna omuz vermek ve hem ülkemizin hem de şehrimizin geleceğinin inşasına katkı sağlamak gayesiyle çıktığımız bu kutlu yolculuğun hayırlara, mutlu ve güçlü yarınlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

           NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER