AK PARTİ'DE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI SONA ERDİ

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti’de aday adaylarının başvuru sürecinin tamamlandığını, Samsun’dan 44 aday adayı başvurusu, AK Parti Genel Merkezi’nden ise 10 aday adayı başvurusunun yapıldığını, toplamda 54 aday adayı olduğunu söyledi.

AK PARTİ'DE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI SONA ERDİ

        AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Aday adaylığı sürecimiz bugün itibariyle sona ermiştir. Samsun’dan 44 aday adayı başvurumuz, Genel Merkezimizden de 10 aday adayı başvurumuz vardır. Aday adaylarımız merkez yoklamasıyla aday belirlemesine tabi olacaktır. Herhangi bir temayül ya da kamuoyu yoklaması yapılmadan direkt merkez yoklamasıyla belirlenecektir. Bu adayların belirlenmesi de inşallah şehrimize ve ülkemize hayırlar getirir. Biz teşkilatlar olarak, adaylarımızın kim olduğuna bakmıyoruz. Partimizin en fazla milletvekili sayısına ulaşması için çalışacak; elimizden geleni yapacağız. Çalışma süremiz kısa olacak. Bir önceki seçimde yaklaşık 45-50 günlük bir süreçte çalışmıştık. Bu seçimde yaklaşık 30-35 günlük periyotta çalışacağız çünkü 18 Eylül 2015’te adaylarımız belli olacak. İtiraz süreleri dahilinde kesin olarak 28 Eylül 2015 tarihinde adaylıklar kesinleşecek. Bu süreçte bizim de saha çalışmalarımız başlayacak. Adaylarımızla beraber tutulmadık el, girilmedik ev bırakmayacağız. Daha sıkı çalışıp, AK Parti’yi layık olduğu seviyeye getireceğiz. Şimdiden milletimize hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti milletvekilleri, her zaman halkın yanında ve içinde olmuşlardır. Bundan sonra da öyle olacaklardır. Aday adaylarımıza başarılar diliyor, memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

İŞTE LİSTE:

"Ahmet DEMİRCAN ,Murat DURMAZ,Ahmet OKUYUCU,İbrahim SEMİZ , Hüseyin Avni ÇATAL,Prof. Dr. Hakan ALTINTAŞ, Ayşegül ÖZKARADUMAN , Özlem MARAŞ,Hasan Basri KURT,Behram BAL,Osman Nuri UZUN,Mehmet YILMAZ ,Sadullah KİRENCİ ,Sultan SEYHAN,Fuat KÖKTAŞ ,Elif Çoşkun BİLGİN,Fehmi ÇİLİNGİR,Mustafa ÖZCAN, Coşkun GÜNDÜZ , Ali DAŞTAN,Basri KİPER, Orhan KIRCALI , Veysel KÖROĞLU,Abdullah KURUMAHMUT , Emine Karahuça YILMAZ ,  Adil TOK , Tayfun Kurt,Yılmaz Hocaoğlu, Ahmet AKCA, Bünyamin DUMAN,Osman AKER , İsmail MALAY , İsmail KARAİSMAİLOĞLU, Kamuran ÖZDEN , Bilal KABANOĞLU,İbrahim MIRIK,Çiğdem KARAASLAN, Alp ŞAHİNER, Haluk TAN,Ferdi ÜNLÜ ,Adem GÜNEY,Necati ALKAN,Mustafa BEZİRGAN,Mediha ACAR,Talip ÖZTÜRK, Akif Çağatay KILIÇ,Abdulvahap YILDIRIM , Sinan MERTOL,Tanju ÇOLAK ,Tülay BAKIR,Kerim TAŞKIRAN, Zeynep KARAGÖL, Mahmut ÇELİK ve Selman SARUHAN"
                AHMET ÜNLÜ

  

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER