2023 hedeflerine 9 yıl kaldı

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin 2023 hedeflerinin bir hayal olmadığını belirterek, "9 yıl sonra tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız ilhamla, kutlu yürüyüşü devam ettireceğiz" dedi.

 2023 hedeflerine 9 yıl kaldı

         Partisinin Atakum İlçe teşkilatı ile toplantı yapan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 11 yıldır ülkenin gelişme üzerine gelişme yaşadığını ve her alanda atılımlar gerçekleştirdiğini belirterek, 2023 hedeflerini hatırlattı. Demir, hedeflere ulaşmak için 9 yıl kaldığını söyledi.

                                 YENİ YÖNETİM İLE BULUŞTU

         Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Genel Merkezi tarafından Atakum İlçe Başkanı olarak atanan Ömer Faruk Şahin'in oluşturduğu yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Partililerle tek tek tanışan Demir, onların sorularını yanıtladı. AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana eğitim, ekonomi, sağlık ve ulaşım gibi pek çok önemli konularda önemli adımlar attığını söyleyen Demir, "Türkiye artık, dünyanın bazı ülkelerinin kendisine rol model olarak aldığı bir ülke haline geldi. Türkiye, iktidarımız sayesinde aydınlık bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyor" dedi.

                                    KUTLU YÜRÜYÜŞ SÜRECEK

          2023 hedeflerine ulaşmak için 9 yıl kaldığına dikkati çeken Milletvekili Demir, "Önümüzdeki 9 yıl boyunca, daha çok çalışarak, dünyanın en iyi ülkesi haline geleceğiz. Allah nasip ederse, kendi denizaltılarını, kendi uçaklarını imal eden, kendi ürettiği uyduları kendisi uzaya fırlatan, genç ve dinamik iş gücüyle her sektörde rekabet gücü olan, uluslararası büyük markalara sahip bir Türkiye'miz olacak. İçerde ve dışarıda kronik sorunlarımızı çözmüş şekilde, geleceğe güvenle bakan, çalışan, üreten, emeğinin hakkını alan, sofrası bereketli, evi huzurlu, ülkesi ve milleti güvenlik içinde bir Türkiye'ye 2023 yılında inşallah ulaşmış olacağız. Bunlar bir hayal değil,9 yıl sonra tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız ilhamla, kutlu yürüyüşü devam ettireceğiz" diye konuştu.

                                    YOĞUN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

         Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin de, ziyaretinden dolayı Milletvekili Demir'e teşekkür ederek, "Yerel seçimler öncesi yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Genel Merkezimizin belirlediği adayımız İshak Taşçı ile seçim çalışmalarımızın startını verdik. Cumartesi günü de görkemli bir törenle ilçe SKM açılışımı yapacağız. İnşallah çalışmalarımızın meyvesini de 30 Mart akşamında alacağız" şeklinde konuştu.

                                                                                                NAMIK AZGIN                                                                                                                         

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER