banner221

AK PARTİ BAFRA TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığında Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

 AK PARTİ BAFRA TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

     Parti binasında yapılan bayramlaşmaya; AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Belediye meclis üyeleri, işadamları, sendika temsilcileri, mesleki oda temsilcileri ve partili partisiz vatandaşlar katıldı.

    Bayramlaşmada AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin partililerin ve vatandaşların bayramlarını kutladı.

     AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven yapmış olduğu konuşmada," Ramazan ayı diğer açılardan şu açıdan farklı, kendine mahsus özellikleri olan sahuruyla, iftarıyla, teravih namazıyla, 1000 yıldan daha hayırlı Kadir gecesiyle, Ramazan ayı diğer aylardan farklıdır. Bayram dolayısıyla 10 Ağustos tarihine de dikkatinizi çekmek istiyorum. 10 Ağustos inşallah eski Türkiye'nin bittiği, yeni Türkiye'nin başlangıcı olan bir tarih olacaktır" dedi.

    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, "Ramazan ayında şehirde canlılık ve bereket geldi. Bizde, Belediye olarak tabiki bu manada, Aşevimizden günde 400-500 mağdur aileye sıcak yemek dağıtımı yaptık. Kent Meydanımızda ise, 1000-1500 kişiye her akşam iftar verdik. Aynı zamanda bu programları hiç engellemeden eski beldelerimizden Kolay, Doğanca ve Çetinkaya'da iftar programı organize ettik. İş imkânı fazla olduğu için İkizpınar'da iftar programı yapamadık. Bafra'mızda mübarek Ramazan ayını en iyi şekilde gerçekleştirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Biliyorsunuz belediyelerin amacı hizmet vermektir. Allahın izniyle hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

    10 Ağustos da, Cumhurbaşkanlığı makamının gerçek sahibine verileceğini belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhurbaşkanlığı seçimini başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağını kaydetti.   

     AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise Türkiye ve Dünya Gündemine dair açıklamalarda bulunduktan sonra bayram kutlamasında bulundu. AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Bu bayramda, içimiz buruk bir şekilde, Filistin deki olaylar, Gazze'de yaşanan olaylar, Suriye'de, Irak'ta, Mısır'da, Arakandaki katliamlar, Doğu Türkistan'da, birçok İslam devletlerinde maalesef zulümler bir taraftan devam ediyor. İsrail zulmü artık işi son noktaya getirdi. Tabi bizim yapabildiklerimiz nedir? Biz elimizle, dilimizle, kalbimizle buğz etmenin hepsini yapıyoruz. Haksızlıklara uğramışlara ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.

      10 Ağustosta Cumhurbaşkanlığı seçiminin var olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Biz milletimize söz verdik, gece gündüz çalışacağız. Millet menfaatine olan her şeyi tamamlayacağız. Güçlü muhalefet elinden geleni yapıyor. 10 günde bitireceğimiz kanun çalışmasını 40 günde tamamlar olduk. Ama sonuçta çalışmalarımızın hepsini yapacağız. Muhalefet Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarını sürdürüyor. Ama gösterdikleri adamı kim tanıyor? Ama biz onu tanıyoruz. Bu aday nereden geldi? Bu adayın peşine nasıl gideceksiniz? Millete nasıl anlatacaksınız? Kimdir bu? Türkiye Cumhuriyetinin başı olacak adamı siz tanımıyorsunuz. Nasıl bir iş bu? 30 yıl yurt dışında kalmış, bir kere onun Türkiye ile       

İstikamı yok. Kendisi kendisini aday gösterenleri tanıyor mu? Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı olacak insanla alakalı böyle bir şey olabilir mi?10 tane parti yan yana gelmişlerde, Türkiye'nin genelini kapsıyormuş, adayımıza karşı çıkıyorlar. Biz, referandumda yüzde 70 oy aldık. Seçimlerde yüzde 55 ile 60 ve üstü oylar aldık. Milletin tamamı bizimle, yani Cumhurbaşkanı adayımız, başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Genç nesil bunu anlayamadı, genç nesil bunu anladığı zaman cemaat, cemiyetten ayrılacaklar. Biz, Cumhurbaşkanlığı seçiminden yüzde 70 oy bekliyoruz. Bafra'dan inşallah çok büyük bir oy bekliyorum" diye konuştu.       

         Konuşmalardan sonra salon dışına çıkılıp bayramlaşma gerçekleştirildi. 

          NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER