BAŞKAN ŞAHİN’DEN, ŞEHİTLER VE GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN, ŞEHİTLER VE GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET

                                                           BAŞKAN ŞAHİN, ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI   

      Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramında da Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma  Derneği Başkanı Mümine Ersin ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

      Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma  Derneği Başkanı Mümine Ersin, "Her Bayram olduğu gibi bu bayramda da, Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin her zaman bizim yanımızda oldu. Kendisine Dernek olarak sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

        Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise," Bu gün bu aziz vatanda canlarından ve namuslarından emin olarak bağımsız bir hayat yaşayan bizler, tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran duygularıyla dolu olmalıyız. Yeni nesilleri bu duygularla yetiştirmeliyiz. Aziz şehitlerimiz yattıkları yerlerde şunu hissetmelidirler ki; temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Gençliği ve Milletimiz tarafından en kutsal emanet olarak muhafaza edilecektir. Başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere;  vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, ruhlarınız şad olsun" diye konuştu.

         NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER