banner221

CHP'de Bayramlaşma

CHP Bafra İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı'nın ikinci günü düzenlenen törenle, partililer bir birleriyle bayramlaştı.

CHP'de Bayramlaşma

    Parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, CHP İl Başkan Yardımcısı Şevki Yılmaz, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, işadamları, mesleki oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

    Törende konuşan CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, Filistin ve Ortadoğu'da   

yaşanan katliamlar nedeniyle bayramı buruk kutladıklarını belirterek, İsrail'in  süren saldırılarını kınadı.

     CHP olarak her zaman barış ve kardeşlikten yana olduklarını vurgulayan CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, ancak hükümeti, ülkedeki bu ortamı bozmak istemekle suçladı.

 İsrail'in, Filistin halkına yönelik saldırılarının kabul edilemez olduğunu, buna rağmen dünya ülkelerinin Ortadoğu'da yaşanan katliamları görmezden geldiğini öne süren Oktay, AK Parti  Hükümeti'nin bu konudaki girişimlerini de yetersiz buldu.    

      Bayramların barış ve kardeşlik duygularının pekiştiği günler olduğunun altını çizen Oktay, açıklamasının sonunda tüm dünyada barış ve huzur dolu günlerin yaşanmasını diledi.

       CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, "Partimiz ve ülkemiz çok ince bir süreçten geçmektedir. Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu şartlar dolayısıyla, partimizde de çok kapsamlı bir çalışma yürütülmektedir. Özellikle son bir yıldan beri AKP'nin ülkemizde bazı işlere girişmesi, bölgemizde ateşle oynaması, özellikle İslam ülkeleri içerisinde, bölgesel ve ayrımcılığa dayanan buluşmaların yapılması, eski Osmanlılık zihniyetinin hortlatılması gibi çalışmalar, Ortadoğu'yu kan gölüne çevirmiştir. Bütün komşularımızla olan ilişkilerimiz, sıfırlanmış, hatta düşman edilmiş ve bu bölgedeki aşırı guruplar desteklemeye çalışılmıştır. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday olarak Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin gösterdiği çatı aday Ekmelettin İhsanoğlu'na gereken destekleri vererekÇankaya Köşkü'ne Cumhurbaşkanı olarak çıkmasında rol oynayacağız" dedi.

         Oktay'ın konuşmasının ardından partililer birbiriyle bayramlaşarak sohbet etti.

       NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER