banner223

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI

Bafra ilçesinde AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Mayıs ayı danışma toplantısı yapıldı.

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI

        Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Bafra ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri,AK Parti Bafra eski İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

         Açılış konuşmasını yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,"8 tane seçimden galibiyetle çıktık. Bafra ilçesinde Kapalı Spor Salonu bitti gibi doğalgaz konusuna baktığımızda, Bafra ilçesinde şuan 9 bin 813 doğalgaz abonesi yapıldı. Bafra'da daha sayamayacağımız hizmetlere imza attık. Bunları sizlerle ve sizlerin desteği ile başardık" dedi.  

                                                            "HİZMETLER DEVAM EDECEK"

 

        Daha sonra kürsüye gelen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, "Bu mali seçimler başkanların ve hükümetin test edilmesine dönüştü. 33 tane irili ufaklı projelerimizi gerçekleştirdik. Bafra'da hizmete devam edeceğiz. 41 tane projemizi de hayata geçireceğiz. Bafra'nın imarı konusunda çalışmalarımız var.  3 noktada kavşak çalışmamız var" diye konuştu.

                   "BİZLER İSTİŞARE KÜLTÜRÜNÜ ÖNEMSİYORUZ"

        Mayıs ayının siyasi açıdan çok önemli olduğunu belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise,"Sözlerime başlamadan önce İstanbul'un fetihin 561. yıl dönümünde bu kutlu fethi gerçekleştiren Fatih Sultan Mehmet Han'ı ve şanlı ordusunu rahmetle, minnetle yad ediyorum. Yine önceki gün 27 Mayıs 1960 darbesinin 54. yıldönümüydü. Bu tarihte yaşanan askeri darbe izlerinin tamamen silinmediği için 12 Mart olmuş, 12 Eylül olmuş, 28 Şubat olmuştur. 27 Mayıs zihniyeti değişmediği için, 27 Mayıs ahlakı, bazı ruhlara sirayet ettiği için, bugün bile bazı zihinlere, bazı ruhlara demokrasi nüfuz edemiyor.Berraklık AK Parti İle yakalandı. Başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı adımları ile demokratikleştik. AK Parti olarak biz Türkiye'yi ayağa kaldırdık ve yürütmeye devam edeceğiz. Her zaman işin önemini çok iyi kavrayacağız. 8 dönemdir AK Partiyi destekleyenler işlerini biliyor. 30 Mart mali seçimden sonra Bafra'da ikinci danışma toplantısı yapıyoruz. Biz, seçimden seçime çalışan partilerden değiliz. Biz, her zaman halkımızın içinde ve yanında olan bir partiyiz. Teşkilatlarımız bizim için önemlidir. Bizler, kapı kapı dolaşıp doğruları anlatmak zorundayız. Mahallelerimizde teşkilatımızı aktif hale getirerek, eksikliklerimizi belirleyip, yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

         Konuşmalardan sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.  

       NAMIK AZGIN   

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER