MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla partisinin İl ve İlçe Teşkilatları'nda gerçekleşen bayramlaşma merasimlerine katılarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

       AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ilk önce partisinin İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine katıldı.

       İl Teşkilat üyeleri ve partililerle bayramlaşan milletvekili Köktaş, daha sonra Ayvacık ve Çarşamba İlçe Başkanlığı'nın bayramlaşma merasimlerinde partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

      İlçe teşkilatlarında gerçekleşen bayramlaşma merasimlerine Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları Alaettin Bayrak, Ercan Albayrak, İlçe Koordinatörleri Ömer Petek, Güner Armutlu, Hakan Karaduman, Ufuk Karaca mahalle başkanları, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

      Bayramlaşmaya katılanlarla bol bol sohbet eden, kucaklaşan Milletvekili Köktaş, bayramlarını tebrik etti, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

      Bu kucaklaşma gününde muhabbet dolu bayram günleri dileyen Milletvekili Köktaş, "Mübarek Kurban Bayramınızı bir kez daha tebrik ediyorum. Allah milletimizin birliğini, beraberliğini, ülkemizin bekasını, devletimizin kudret ve şefkatini daim eylesin. Mübarek Kurban Bayramını muhabbetimizin derinleşmesini vesile kılsın." dedi.

      Türkiye'nin istikrarını ve kazanımlarını koruyup geliştirmek için 1 Kasım seçimlerinin hayati bir öneme sahip olduğunu belirten Milletvekili Köktaş, "26. Dönem Milletvekili aday tanıtım toplantımızı Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında, Ankara Arena Spor salonunda büyük coşku ve yoğun ilgisi ile gerçekleştirdik. Tekrardan ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun. İlk günkü aşk ile ‘Haydi Bismillah’ diyerek çıktığımız bu yol da milletvekili aday arkadaşlarımız ve teşkilatlarımız ile birlikte her zaman olduğu gibi çok çalışarak bu seçimden de güçlü bir şekilde çıkarak yeniden Büyük Türkiye yolunda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

        NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER