MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, SALIPAZARI VE TERME’DE BAYRAMLAŞMA MERASİMİNDE

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Salıpazarı ve Terme İlçe Başkanlıkları'nda gerçekleştirilen 'Bayramlaşma Merasimleri'ne katılarak teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, SALIPAZARI VE TERME’DE BAYRAMLAŞMA MERASİMİNDE

      AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Salıpazarı ve Terme İlçe Başkanlıklarında gerçekleştirilen "Bayramlaşma Merasimleri'ne katıldı.

     AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından yapılan program çerçevesinde Salıpazarı ve Terme ilçe Başkanlıklarında yapılan "Bayramlaşma Merasimleri"ne katılan Milletvekili Köktaş, burada teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

      Bayramlaşma merasimlerine AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları Alaettin Bayrak, Ercan Albayrak, İlçe Koordinatörleri Ömer Petek, Güner Armutlu, mahalle başkanları, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

      Bayramlaşma merasimlerinde birer konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Sözlerime başlamadan önce ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, birliği ve huzuru için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Bir bayrama daha ulaşmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Kurban Bayramımızın ülkemize, milletimize ve Tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bayramı birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde icra etmesini ve ezilen tüm Müslüman kardeşlerimizin bir an önce huzura kavuşmasını temenni ediyorum.

Bayramlar paylaşmanın ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı özel günlerdir. Bu günlerden biri de Kurban Bayramıdır. Bu anlamda Rabbim kurbanlarınızı hayır eylesin. Aileniz ile birlikte nice bayramlara erişmeyi nasip etsin" dedi.

      Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti:

      "Her seçim önemlidir, geçen seçim de de sokaklarda, meydanlarda yapılacak olan seçimin öneminden söz ettik. Bir oyun önemine binaen her yerde "Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir Orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır." sözünü anlattım, bundan sonra da anlatmaya devam edeceğim. Bizim kaybedecek bir tane bile oyumuz yok. Bizim kaybedecek ya da iptal olacak bir tane bile oyumuz yok. Biliyorsunuz 7 Haziran seçiminde 490 oy ile bir tane milletvekilimizi geride bıraktık. Bu bizde olduğu gibi bir başka illerde de ufak farklarla milletvekillikleri kaybedildi.  Demokrasi, sandıkta başlar ve sandıkta tecelli eder. Her zaman ifade ediyoruz; sandık namustur. Bu yüzden teşkilatlarımızın her bir üyesine büyük görev düşüyor. Sandığa ve atılan oylara sahip çıkacağız."

        NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER