MHP’liler Bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

MHP’liler Bayramlaştı

 Bafra Milliyetçi Hareket Partisi ilçe binasında bayramlaşma gerçekleştirildi.

    Teşkilat binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bayramlaşma programında, partililer ve vatandaşlar kucaklaştı.

       Kurban Bayramının 2. Günü saat 11.00 ile 12.00 arasın gerçekleştirilen bayramlaşma programına; MHP Samsun Milletvekili,26 Dönem Milletvekili adayı Hüseyin Edis, MHP Samsun 26.Dönem Milletvekili adayı Dilek Kiraz Beniz, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Türk Eğitim-Sen Bafra İlçe Başkanı İbrahim Akekmekci, TÜRKAV Bafra Şubesi Başkanı Gıyas Varol, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma, Bafra Belediye Meclis üyeleri, İşadamları, Mesleki Oda Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

    Bayramlaşma programında herkesin Kurban Bayramını tebrik eden, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Kurbanların ne kadar yeryüzünde Allah adına kesilirse, yeryüzündeki kavganın, savaşların, fitne, fesadın, aynı oranda azalacağını söyledi. 

    MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, “Bayramlar, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ayları, günleri, bu vesile ile hepinizin mübarek Kurban Bayramını, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe başkanlığı olarak, tebrik ediyoruz. Yüce Allah’tan hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde, geleceğe yönelik olarak, önümüzdeki seçim süreçleri, önümüzdeki gelecek ile ilgili kendi geleceğimiz, Bafra’mızın geleceği, ülkemizin geleceği, Türk-İslam Âleminin geleceği, hiç şüphesiz, yüce Türk milleti ile irtibatlı, bu sebepten bizlerden başlamak üzere, birlik ve beraberliğimizin, daim olmasını diliyor, tekrar hepinizin kurban bayramını tebrik ederim” dedi.

    MHP Samsun 26.Dönem Milletvekili adayı Dilek Kiraz Beniz ise,”Burada bulunan hazirunu saygıyla selamlıyor, herkesin bayramını kutluyorum. Bildiğiniz gibi ben Bafralıyım. Her ne kadar, 25 yıldır, İstanbul’da yaşıyor olsam da, ailem, eş,dost, akrabalarım, arkadaşlarım Bafra’da, bulunması sebebiyle, aynı zamanda bir nevi Bafra’da, kendimi yaşıyor sayıyorum. Bafra ile ilgili irtibatımı hiçbir zaman kesmedim. Bafra ve Samsun’la ilgili her türlü faaliyette var olmaya çalıştım. Bu dönemde de, vatanımızın, milletimizin bulunduğu bu acı dönemde, benimde bir Türk evladı olarak, Türk kadını olarak, üstüme bazı vazifelerin düştüğünü hissederek, sizlerinde desteği ile bu yola girdim. İnşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olur” diye konuştu.

     MHP Samsun Milletvekili,26 Dönem Milletvekili adayı Hüseyin Edis, “Malumunuz önümüzdeki günler, Türkiye’nin milli birliğinin ve bütünlüğünün, en ciddi oranda tehdit edildiği günlerdir. Böyle bir günde, birlikte olmaya, birbirimize daha çok yakınlaşmaya vesile olan bu tür bayramların, umarım böyle zor bir günde, el ele, kol kola vermemize de vesile olur. Bu önümüzdeki seçimler, 1 Kasım seçimleri, ciddi anlamda, Türkiye’nin varlığını tehdit eden noktaya gelmiştir. Kurtuluş Savaşının bir önceki aşamasındayız. Düne kadar biz zannediyorduk ki; Türkiye ile sadece PKK masaya oturmuş, bugün onun öyle olmadığını öğrendik. Onun arkasında, masada aynı Sevr anlaşmasında olduğu gibi İngiltere’nin ve ABD’nin masada olduğu bilgisi geldi. Bunu hükümet yalanlamadı. Bunun anlamı şu: Güneydoğu’yu, başta özerklik olmak üzere, yarı bağımsız olarak, terk edilmesi, devlerin askerini, polisini çekmesi, bütün güvenlik birimlerinin yerel yönetimlerince sağlanması, bununda ön hazırlığı bildiğiniz gibi Büyükşehir yasası ile zaten yapılmıştı. Federasyonunun biraz daha ötesine giden bir yapıya gidilecek ve Abdullah Öcalan bu noktadan sonra özgürlüğüne kavuşturulacak” şeklinde konuştu.

      Paralelcilerin yarısının Davutoğlu’nun yanında, Yarısının da Erdoğan’ın yanında olduğunu iddia eden MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis,”Bugün MİT’in ikinci adamı paralelcilikten yargılanan bir adamdır. Kandil boşaltılalı iki yıl oldu. Kandil’deki 15 bin PKK’lı Artvin’e taşındı. Hesapla yapılan bir antlaşma yapılabilseydi, Artvin’deki PKK tamamen temizlenecekti. Adı ne oldu? PYD oldu. ABD ne dedi? ‘PYD bizim müttefikimiz’ dedi. Yani ‘PKK bizim müttefikimiz’ dedi. Açılımı bu noktaya getirdiler. Bugün Bengü Yaylasının kırsal bölgesine gittiğimizde, bize valinin söylediği ‘güvenlik zafiyeti var’ bilginiz olsun. Terör Bafra’ya geldi. Bu işin şakası yok” şeklinde konuşmasını tamamladı.

         NAMIK AZGIN             

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2015, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER