banner221

BAŞKAN ŞAHİN, BELEDİYE PERSONELİ VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kurban Bayramı dolayısı ile Bafra Belediyesi personeli ve mesleki çalışanları ile bayramlaştı.

BAŞKAN ŞAHİN, BELEDİYE PERSONELİ VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
     Bafra Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma programı ilgi gördü.  
        Bafra Belediyesi Hizmet Binası giriş katında yapılan bayramlaşmaya, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ASTAŞ Holding yönetim kurulu başkan yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı,Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Karadeniz Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ömer Yayla,İstanbul Çetinkayalılar Dernek Başkanı Ahmet Çelik, İşadamları, Bafra Belediye Meclis üyeleri,resmi kurum ve kuruluşların müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye daire amirleri, personelleri, kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye başkan yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş, tüm misafirleri bir bir ayakta karşılayarak bayramlaştı. Belediyede bu yıl yapılan bayram kutlamasına katılımın çok yüksek olması dikkat çekti.

      Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada,“Öncelikle hemşehrilerimin mübarek kurban bayramlarını bir kez daha kutluyorum. Buraya kadar zahmet edip katılan tüm hemşehrilerime, ilçe başkanımız Sayın Tuncay Yurduseven’e, muhtarlarımıza, personelimize, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, daire amir ve müdürlerimize teşekkür ediyorum.  Bayramın ülkemize, milletimize ve İslam âlemine hayırlar, barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Pek çok yönüyle buruk bir bayram yaşıyoruz. Şehitlerimiz, gazilerimiz var. Hac farizasının yerine getirilmesi sırasında bu yıl iki elim olay oldu. İki kazada 900’dan fazla değişik ülkelerden hacılarımız vefat etti. Şehitlerimize ve hacılarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu tür tedbirsizliklerden kaynaklanan kazaların olmaması için gerekenin yapılmasını bekliyoruz. Ayrıca şehit ve gazi ailelerimizin bayramlarını kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. 

            NAMIK AZGIN 


 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2015, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER