DARBOĞAZ BBP’YE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Bafra ilçesine bağlı Darboğaz Köyünü ziyaret etti.

 DARBOĞAZ BBP’YE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

     BBP, Cuma günkü ziyaretini Darboğaz köyüne ayırdı. Cuma namazından sonra Kahvehanelerin bulunduğu köy meydanında toplanan vatandaşlara bir konuşma yapan Serhat Mürtezaoğlu, "Sevgili dostlarım; bende bir taraftan bu köyden olma hasebiyle, şuanda kendimi sizin aranızda, evimde gibi hissediyorum" dedi.

    Daha sonra BBP Bafra Belediye başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Bafra'nın geleceği için ciddi bir proje ürettiklerini, ciddi arkadaşları aralarına kattıklarını, nitelikli hizmetleri hep birlikte yapacaklarını söyledi.

               "BAFRA'NIN ÜRÜNLERİNİ MARKALAŞTIRMAK İSTİYORUZ"

    Yeni bir Bafra oluşturabilmek için Bafra'yı ayağa kaldırma noktasında projeler hazırladıklarını belirten BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, " Köylere gidip gördük, köylerimizin ciddi sorunları var. Şehrimizin ciddi sorunları var. Şehrin altyapı sorunlarından alın çok sorunları var. Hemşehrilerimizle bilgi paylaşımı olmadan, nitelikli hizmetlerin gelmesi çok zor. Dolayısıyla biz köylerimizde, köylerimiz için komisyonlar kuracağız. Mahallelerimizde ise, danışma ofisleri kuracağız. Danışma ofislerimiz her zaman 24 saat hizmet verecek. Dolayısıyla bu hizmetleri, uzun vadeli yapmak istiyoruz. Bafra'nın ürünlerini markalaştırmak istiyoruz. Bafra'ya bir liman kazandırmak istiyoruz. Bafra deniz kenarı bir memleket, Bafra deniz kenarı bir memleket olmasına rağmen 1930'da Amerika'ya bir tütün ihracatı yapmışız.84 yıl sonra bugün sıfır vaziyetteyiz. Bunun sorumlusu kimlerdir? Bu millet değildir. Bu milletin iş başına getirdiği siyasilerdir" diye konuştu. 

               "ALLAH NASİP EDERSE, BAFRA'YA LİMAN YAPTIRACAĞIZ"

     Hizmetin kendisi için önemli olduğunu belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu,"Milletimizi yaşayabilir bir şekilde, en güzel bir şekilde yaşatmaya çalışacağız. Büyük Birlik Partisinin Türkiye siyaset tarihinde önemli yeri vardır. Yerel seçimlerde yüzde 10 diye baraj söz konusu değildir. Hepinizden, desteklerinizi bekliyorum" şeklinde konuştu. 

                                                                                           NAMIK AZGIN      

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER