ALAÇAM’DA MUSTAFA YILDIZDOĞAN KONSERİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Alaçam ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Gençlik Şöleni’ konserinde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan unutulmaz bir gece yaşattı.

ALAÇAM’DA MUSTAFA YILDIZDOĞAN KONSERİ

      Alaçam Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra program çerçevesinde gençler şiir okudu.

       Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan Alaçam'da açık hava konseri verdi. Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Vatandaşların da Yıldızdoğan'a eşlik ettiği konser yaklaşık 2 saat sürdü.

      Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, okuduğu türkülerle gecenin geç saatlerine kadar vatandaşları eğlendirdi. Alaçam Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ‘gençlik şöleni'

 Konserin de, Yıldızdoğan sevilen parçalarını seslendirdi.

                     SANATÇI MUSTAFA YILDIZDOĞAN İLGİ GÖRDÜ

     Alaçam'da, ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, türküleriyle hayranlarını coşturdu. Atakum Belediyespor Halk Oyunları ekibi gösteri yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Alaçam ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlik Şöleni)'inde Mustafa Yıldızdoğan konseri yoğun ilgi gördü. 

     Açılış konuşması yapan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır, "10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ama lakin üzüntü duyuyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bırakmış olduğu Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkelerinde sahip çıkamıyoruz. Şu meydanlarda kutladığımız, birliğimizin dirliğimizin simgesi olan resmi bayramlarımız teker teker kayboldu. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarından af diliyorum. Ve bu millet olarak herkesin vakti zamanı geldiğinde üzerine düşeni yapmasını arzu ediyorum. Biz Alaçam'da, kendi ismimizi değil, Milliyetçi Hareketin kalesi olması arzusundayız. Onun içindir ki; sosyal sorumluluğun gereği gençlik şöleni programı düzenledik. Geleceğimizin teminatı genç arkadaşlarım, asil bozkurtlar, Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milliyetçiliği fikrini ülkü edinmiş,21.Asrı Türk asrı yapmak için yola çıkmış bir parti olduğunu ve bu duyguların Alaçam'da da, ateşleneceğine inanıyoruz. Ülkücülüğün temini İslam İnancı ile Türk milletinin sahip olduğu milli, manevi, kültürel ve tarihi değerleri hayata geçirmeye çalışmıştır. Buradan anlıyoruz ki; ülkücülük kuru bir ırkçılık davası değildir. Ülkücülük, milliyet duygusunu reddeden bir ümmetçilik'de değildir. Ülkücülük her milletin kendi öz değerlerine sahip çıkmasını tabi gören, Türkçülüğün milli ve manevi değerlerin kaynaşmasından meydana gelen müslüman Türk milletinin milletler yarışında en öne geçmesini istemek, çalışmak ve ülküyü hayat tarzı haline getirmektir. Onun içinde ne mutlu Türküm diyene" dedi.       

        Mali İşlerden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ise, "Türkiye çok önemli bir dönüş arifesinde, geçen hafta bir pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşadık. Yani bir Cumhurbaşkanı seçtik.2015 yılında bir genel seçimler vaktinde yapılırsa olacak. Bugün Diyarbakır Lice'den bir haber geldi. Diyarbakır Lice'de, teröristler, PKK'lılar, sözde bir şehitlik bir inşa ettiler. Bugünde o şehitliğin girişine, 15 Ağustos1984 yılında, PKK ilk kanlı baskınını, eylemini o tarihte yapmıştır. Bundan tam 30 yıl önce o kanlı baskında vurulan teröristin heykelini bugün oraya diktiler. Yani ülkede, bugünkü duruma baktığınızda, özellikle güney doğuda devlet diye bir şey kalmamış. Bugün yapılan seçimde, Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmiş. Genel başkanımız bu konuda hep şunu söyledi. ‘Herkes Türkiye'de, Cumhurbaşkanı olabilir. Ama sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olabilmesi için 17 ve 25 Aralık olaylarından aklanması lazım' demişti. Onun için biz ülkücü ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türkiye'de bugün rahat görülen tüm bu olayların hırsızlıklar, yolsuzluklar dahil hesabı sorulmadan o güney doğuda o sözde şehitlikler ortadan kaldırılıp, oradakilerin başına geçirilmeden, hesabı sorulmadan geçmek bize haramdır. Demokratik yollardan her şeyin hesabını bir bir soracağız"diye konuştu.   

     Konuşmadan sonra ‘gençlik şöleni' Mustafa Yıldızdoğan'ın konseri ile devam etti.    

     Alaçam'da, Sanatçı Yıldızdoğan'ın seslendirdiği türkü ve şarkılarla gençleri kimi zaman coşarken, kimi zaman duygulu anlar yaşadı. Sahnede sevgiye dikkat çeken Yıldızdoğan, sevgisiz ve aşksız hayatın çekilmeyeceğini ifade etti.

     Yıldızdoğan, sahne aldığı gençlik şöleninde şarkı ve türkü aralarında ise gündeme dair açıklamalarda bulundu.

     Gençlik Şölenini; Mali İşlerden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP. MYK üyesi Oktay Demir, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın, Ülkü Ocakları Samsun il Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, Bafra Belediyesi eski başkanlarından MHP Bafra Belediye Meclis üyesi Hasan Aslan,  MHP 19 Mayıs İlçe Başkanı Murat Küçük, MHP Samsun il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

                          NAMIK AZGIN 

  

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER