ATOM KARINCALAR ANAOKULU HİZMETE AÇILDI

Bafra ilçesinin İsmetpaşa Mahallesi Temelefendi Geçidi No.10’da İsmet İnönü İlkokulu yanında Atom Karıncalar Kreş ve Gündüz Bakımevi Anaokulu törenle hizmete girdi.

ATOM KARINCALAR ANAOKULU HİZMETE AÇILDI

    Anasınıfı Öğretmenleri Fatma Tosun ve Bilnur Alagöz'ün tarafından yaptırılan Atom Karıncalar Kreş ve Gündüz Bakımevi Anaokulunun açılışında konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Eğitim alanında yaptıkları anlamlı Kreş ve Anaokulu'nun okul öncesi olarak, Türkiye'nin yarınlarına daha güvenli bakabilmesini sağlayacağına dikkat çekti.

    Anasınıfı Öğretmenlerinden Fatma Tosun, ortağı Bilnur Alagöz ile birlikte Atom Karıncalar Kreş ve Gündüz Bakımevi Anaokulunu hizmete açtıklarını ve Bafra için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

                     AÇILIŞ KURBANI KESİLDİ VE DUA YAPILDI

      Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Gerçekten milletlerin gelişmesi, medenileşmesi, kalkınmasının en önemli etken olarak eğitime bağlıdır. Eğitim problemlerini halletmiş olan milletler, kalkınmış, gelişmiş ve refah içinde yaşarken, eğitim problemlerini halledemeyen milletler de, sıkıntılarını bir türlü bitiremiyor. Günümüzde artık ülkemizde de, eğitim çok branşlaştı. Bir binanın temeli ne kadar sağlam olur ise, o bina kat bina çıkar ise çıksın, o bina yıkılmaz. O bakımdan eğitimin en önemli temeli artık, kreşler, anaokullarıdır. Okul öncesi eğitime artık çok önem veriyoruz. Gerçekten bu konuda olumlu olarak güzel gelişmeler oldu. O bakımdan ben bu okulumuzu açan hoca hanımefendileri ben tebrik ediyorum" dedi.

        Konuşmadan sonra Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atom Karıncalar Kreş ve Gündüz Bakımevi Anaokulunun açılış kurdelesini kesti. Başkan Şahin ve beraberindeki heyet,  Atom Karıncalar Kreş ve Gündüz Bakımevi Anaokulunu gezdi.  

         NAMIK AZGIN   

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER