Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ile Röportaj:

Buram buram Anadolu kokan türkülerin sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan, yeni albümü, hayata bakışı, dünya görüşü, siyasi yaklaşımı ve aile hayatı ile ilgili Altınova Gazetesine konuştu.

Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ile Röportaj:

       Uzun zamandır kendisini göremiyorduk… Hayırlı olmuş yepyeni bir albümle tekrar aramızda…

        -  Samsun'un nasıl görüyorsunuz?

         - Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan:

"Samsun memleketim kadar güzel, inşallah Samsun bölgesinde güzel şeyler olacak."

-       Bu sene yeni albümüz ne zaman çıkacak?

-       Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan:

          "Allah izin verirse, bir ay, iki ay sonra yeni bir albümüz çıkacak. Uzun zamandan beri çıkmıyor değil de, bugünlere ters bir adamız, yapı olarak, boyun eğmeyen bir insan olarak, nihayetinde Türkiye'm diyen, nihayetinde şehitler ölmez diyen, nihayetinde bizim memleket diyen, nihayetinde bu vatan kimin diyen, milli kimliği biraz ön planda tutan birisi olduğumuzdan dolayı son 10 yıldır, 12 yıldır, biraz uzak kaldık gibi gözüküyor ama biz aynı şekilde devam ediyoruz. Allah nasip ederse 19.Albümümüz daha dolu dolu, daha birikimli bir şekilde 2 ay sonra çıkıyor. İnşallah daha güzel olacak."

-       Albümünüzün adı var mı?

-       Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan:

       "Şuan albümün ismi belli değil ama biz en yakın zamanda albümümüzün ismini belirleyeceğiz."

-         Alaçam'da daha önce geldiniz mi?

-        Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan:

     "Alaçam'a daha önce 1993 yılında gelmiştim. Yani 21 yıl olmuş. Bu 21 yıl içerisinde biz Alaçam'da, belediyeyi de almışız ama gelmemişim. Hem dinde, hem de siyasette, hem ticarette bir subiyet şuuru olmazsa olmaz ilk adımdır. Dolayısıyla ona üzüldüm. Alaçam'da, Belediyeyi de aldığımız dönemde niye gelmemişiz? Niye çağrılmamışız? Ona üzüldüm. Bugüne kadar siyasi partiye üye veya delege değilim. Hiçbir vasfım yok."  

-       Sizin konserler ne niteliğindedir?

-       Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan:

        "Bizim konserlerimiz nihayetlerinde, bir ders niteliğindedir. Bir şeyler verme gayemizdedir. Bugüne kadar 25 yıl bu toplum tele volesiz, paparasisiz, promosyonsuz bizi aldı yüreğine bastı. Biz hala sanatçı olarak ayaktayız. Biz, birilerinin ittiklemesiyle buralara gelmedik, biz hale üretmeye gayret ediyoruz. Allah ömür verdiği müddetçe de, aynı söylem, aynı tarzda, hakaret, kötü söz olmayan bir tarzdayız. Ben genelde fikirleri eleştiririm, kişileri eleştirmem."

                              NAMIK AZGIN     

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER