Ayvacık Yeniköy Mahallesi Merkez Camii İbadete Açıldı

Ayvacık Yeniköy Mahallesi Merkez Camii AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören ile ibadete açıldı.

Ayvacık Yeniköy Mahallesi Merkez Camii İbadete Açıldı

   AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş tarafından dualarla açılışı gerçekleştirilen Ayvacık Yeniköy Mahallesi Merkez Camii ibadete açıldı.

   Açılış töreninde “Bismillahirrahmanirrahim” diyerek bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, Ayvacık Yeniköy Mahallesi Camii'nin hayırlı olmasını temenni etti.

 Mübarek bayram gününde çok acı bir haberle sarsıldıklarını belirten Milletvekili Köktaş, "Mina'da yaşanan izdihamda aralarında vatandaşlarımızın da bulunduğu olayda kardeşlerimizin hayatını kaybetmesi hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Hac vazifelerini ifa ederken yaşanan izdihamda hayatlarını kaybeden, tüm Müslüman kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına  ve tüm İslam alemine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi.

 Merkez Camii'nin Yeniköy Mahallesi'ne kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Bu camide kılınacak namazların, edilecek duaların Allah katında kabul olmasını niyaz ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha sizlerin, milletimizin ve tüm Müslümanlar’ın mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Allah’tan bu mübarek günlerin hürmetine dünyanın her yerindeki Müslüman kardeşlerimize yaşadıkları sıkıntılardan, maruz kaldıkları zulümlerden kurtarmasını niyaz ediyorum" diye konuştu.

 AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın konuşmasının ardından yapılan dua sonrası kurdele keserek, caminin açılışı gerçekleştirdi.

 Milletvekili Köktaş daha sonra açılışa katılanlarla bayramlaştı.

NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER