19 Mayıs’ın Gençleri Kortları Sevdi

Samsun’un 19 Mayıs İlçesi sporun her alanında adından söz ettiriyor.

19 Mayıs’ın Gençleri Kortları Sevdi

 Üç tane tenis kortu bulunan ilçede Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen iki ayrı kursta yaklaşık 50 kişi tenis oynamayı öğreniyor.

 

Halk Eğitim Merkezi Tenis hocası Veysel Karani Çınar tarafından verilen birinci kurs, gerçekleştirilen final müsabakalarıyla tamamlandı.

 

Erkeklerde Mahmut Bayram birinci olurken, Bayanlarda Emel Yazıcı birinciliği göğüsledi ve madalyaları Halk Eğitim Müdürü Fikret Bostan tarafından verildi.

 

Halk Eğitim Merkezi Tenis hocası Veysel Karani Çınar yaptığı açıklamada;” İlçemizde ilk olarak düzenlenen ve 3 aydır devam eden Tenis Kursumuza katılım oldukça yoğun oldu. İlçemize teniz adına bir hareketlilik kazandırdık. Tenis kortları artık daha donanımlı oyuncular ile daha güzel oyunlara sahne olacak” dedi.

 

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptığı açıklamada; “Birçok ilçede Tenis Kortu bulunmazken Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Kaşkanlığı’nın katkılarıyla Spor kompleksleriyle birlikte İlçemize 3 adet tenis kortu kazandırdık. Tenis Kortlarının bu kadar yoğun kullanımının olması bizleri memnun ediyor. Sporun her dalına desteğimiz sürecek” diye konuştu.

NAMIK AZGIN

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER