KÖKTAŞ,” 7 HAZİRAN SEÇİMLERİ SONUÇLARINA GÖRE 1 KASIM SEÇİMİ DAHA İYİ SONUÇLANACAK”

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 7 Haziran seçimleri sonuçlarına göre 1 Kasım seçimlerinden çok daha iyi bir sonuçla çıkacaklarını söyledi.

KÖKTAŞ,” 7 HAZİRAN SEÇİMLERİ SONUÇLARINA GÖRE 1 KASIM SEÇİMİ DAHA İYİ SONUÇLANACAK”

    Milletvekili Köktaş ayrıca, tüm Samsunluları İl Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ve Milletvekili Aday Tanıtım Programına davet etti.

    AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 30 Eylül Çarşamba Saat 17: 00'de, 100. Yıl Bulvarı 608. Sokak No:5’te Ilıca Çeşmesi'nin karşısında bulunan İl Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ve Milletvekili Aday Tanıtım Programına tüm Samsunluları davet etti.

    Milletvekili Köktaş, "7 Haziran seçimlerinden itibaren her zaman sahada olduk. Vatandaşlarımızla, hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Önümüzde gerçekleştireceğimiz seçim çalışmalarımız yine bu çerçeve içinde olacak. İnanıyorum ki 7 Haziran seçimleri sonuçlarına göre 1 Kasım da inşallah çok daha iyi bir sonuçla çıkacağız. Teşkilatlarımızın moral, motivasyonu ve AK Partili seçmenlerimizin 1 Kasım'a hazırlanmaları, heyecanları ve "Üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" ifadeleri bunu göstermektedir.5 Ekim tarihinde de Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile yapacağımız büyük mitingimiz den sonrada bu heyecan kat kat artarak zirveye çıkacaktır. İnşallah 1 Kasım akşamı AK Parti yine tek başına, eksiden olduğu gibi iş başında olacak ve "Bismillah" diyerek kaldığı yerden devam edecektir. Bu düşünceler içinde açılışını gerçekleştireceğimiz İl Seçim Koordinasyon Merkezimizin ilimize, ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, tüm Samsunlu hemşehrilerimizi programımıza davet ediyorum " dedi.

                    NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER