BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ: “YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BİRBİRİMİZE KENETLENDİK”

Kılıç, “Türkiyemiz’in, aziz milletimizin teröre karşı tek nefes tek yürek olduğu gibi biz de AK Parti olarak birbirine kenetlenmiş ve tek bir amaç ve tek bir hedefe emin adımlarla gidecek olan birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımızla 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine hazırız” dedi.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ: “YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE İDEALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BİRBİRİMİZE  KENETLENDİK”

        AK Parti aday tanıtım toplantısında 1 Kasım milletvekili genel seçimlerine yönelik değerlendirmede bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Türkiyemiz’in, aziz milletimizin teröre karşı tek nefes tek yürek olduğu gibi biz de AK Parti olarak birbirine kenetlenmiş ve tek bir amaç ve tek bir hedefe emin adımlarla gidecek olan birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımızla 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine hazırız” dedi.

       AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da aralarında bulunduğu AK Parti Samsun milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.

       Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda milletvekili adayları il il sahneye davet edildi. Samsun birinci sırada yeralan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile diğer milletvekili adayları isimleri okunarak sahneye davet edildi ve kamuoyuna tanıtıldı. Adaylar daha sonra Başbakan Davutoğlu ile birlikte partilileri selamladı ve toplu fotoğraf çektirdi.

                                “Milletimizin kararına güvendik, inandık”

        Toplantıda 1 Kasım seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan Bakan Çağatay Kılıç, “Türkiyemiz’in,  aziz milletimizin teröre karşı tek nefes tek yürek olduğu gibi biz de AK Parti olarak birbirine kenetlenmiş ve tek bir amaç ve tek bir hedefe emin adımlarla gidecek olan birbirinden kıymetli milletvekili adaylarımızla 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine hazırız” dedi.

        “Biz her seçimde milletimizin kararına güvendik, inandık” diyen Bakan Çağatay Kılıç, şöyle konuştu:

       “3 Kasım da başlayan istikrar ve Kalkınmamıza nifak sokmaya çalışsalar da; 76 milyon Türkiyeli olarak hepimiz birlik ve beraberlik içinde Yeniden Büyük Türkiye idealini gerçekleştirmek için birbirine  kenetlenmiş olacağız. Demokratik ülkelerde her zaman seçimler oldukça önemlidir. Halkımız kendi oyu ile kendi yönetimini belirlemek hakkını elinde bulundurarak dünyaya demokrasi dersi vermektedir. Biz aziz milletimizin oy vererek, sandığa giderek milli iradenin tecellide bulunmasına katkıda bulunmasından oldukça memnunuz. Ülkemiz için ve milletimiz için hayırlı sonuçlar diliyorum. Sağduyunun ve demokrasinin egemen olduğu bir süreç geçirmek umuduyla AK Parti milletvekili adaylarımızın her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum.”

         AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde girecekleri 1 Kasım seçimlerinden de milletin teveccühü ile alınlarının akıyla çıkacaklarını vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, “Bizleri oylarıyla ve dualarıyla destekleyen aziz milletimize saygılarımı sunuyor, 1 Kasım seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Haydi, Bismillah” şeklinde konuştu. 

             NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 15:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bafra
Bafra - 9 yıl Önce

orhan kırcalı bafralı olduğu için sorunlarımızı anlatmadan bildiği için sadece bafra değil tüm samsunu çok iyi bildiğim için chp ye verdiğim oyum be seçimde sülalemle orhan kırcalı ya.ak partiye

SIRADAKİ HABER