ANIL,’YENİ SEZON’A TERMESPOR MAÇI GALİBİYETİ İLE BAŞLADIK’

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grubun yeni ekiplerinden Havza Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Orhan Anıl, ”Zor geçeceğini bildiğimiz Termespor maçını kazandık mutluyuz” dedi.

ANIL,’YENİ SEZON’A TERMESPOR MAÇI GALİBİYETİ İLE BAŞLADIK’

                             ‘FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM’

        Termespor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini belirten Kırmız-beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Orhan Anıl ,”Rakibimizin karşısında her iki yarıda güzel oyun sergileyerek galip gelmeyi başardık ve mutluyuz alınan bu galibiyetten sonra futbolcularımı kutluyorum ve bu arada bizleri Termede ağırlayan Termespor Yönetim Kuruluna teknik ekibine futbolcularına ve de  taraftarlarına da   teşekkür  ediyorum Havzaya geldikleri  zaman bizde onları çentilmekçe  karşılayacağız “diye konuştu.
                             LİGLERE BİR HAFTA ARA VERİLDİ
         Yeni Amasyaspor maçının hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacaklarını hatırlatan Havza Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Orhan Anıl ,” Biz bu lığın yeni ekibiyiz ve araya giren Kurban Bayramı nedeni ile liglere bir hafta ara verildi. Bu nedenle ben futbolcularıma üç gün Bayram izini vereceğim ve aileleriyle birlikte geçirecekler. Pazar gününden itibaren yeniden başlayacağız. Gelecek hafta sonu saha ve seyircimizin önünde  karşılaşacağımız Yeni Amasyaspor maçından kazanacağımıza  inanıyorum” şeklinde konuştu. 
          Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER