banner223

BİLGİN,’ŞEHRİN ÖNÜNÜ ORTAK AKILLAR AÇAR’

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Bu şehirde yaşayan herkesin ortak akılla hareket etmesi lazım. Bu yapılırsa bu şehrin önü açılır" dedi.

BİLGİN,’ŞEHRİN ÖNÜNÜ ORTAK  AKILLAR  AÇAR’

          Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler'i ziyaret etti. Güler'den birliğin çalışmaları ve esnafların sorunları hakkında bilgi alan Elif Coşkun Bilgin, milletvekili seçilmesi halinde toplumun çimentosu konumundaki esnafların sorunlarıyla yakından ilgileneceğini söyledi.

                          ‘ESNAF, TOPLUMUN NABZINI TUTAR’
           Kendisinin de mühendislik bürosu olduğunu ve esnafların derdini, sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Bilgin, "Vatandaşımızın ve esnafımızın sıkıntısı, bizim sıkıntımız. Esnaflarımız işleri vesilesi ile toplumun her kesiminden vatandaşlarımız ile gün içerisinde sürekli bir ilişki ve iletişim halindedir. Bu yüzden esnaflarımız toplumumuzun nabzını en iyi tutan, toplumun dert ve taleplerini en iyi bilendanışma merkezlerimizdir. Dolayısıyla istişarede rahmet olduğuna inanan ve bu açıdan her meseleyi danışarak, fikir alış-verişinde bulunarak çözüme kavuşturan bir siyasi anlayışı esas almaktayız" dedi.
                           ‘ENERJİMİZİ HİZMETE YÖNLENDİRDİK’
         Esnafın, toplumun birlik ve beraberliğini sağlamasındaki rolünün yanında şehrin ekonomisini de canlı tuttuğuna işaret eden Bilgin, "Enerjimizi millete vermeye, millet için bir şeyler yapmaya  yönlendirdik. Milletvekili seçilmem halinde, sizlerden gelen talep ve öneriler doğrultusunda çalışmalarımızı  yürütecek ve projelerimizi hayata geçireceğiz. Milletvekilleri, Vali, belediye başkanları, esnaf odaları, ticaret odaları, ticaret borsası bu şehrin ana aktörleridirler. Bu kent için herkesin ortak akılla hareket etmesi lazım. Bu yapılırsa bu şehrin önü açılır. Siyasi istikrarın devamı, ekonomik kalkınmanın sürekliliği, 2023 hedefleri doğrultusunda Yeni Türkiye’nin inşa süreci açısından önemli bir viraj olan 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler esnafımız için de olumlu olacak" diye konuştu.
                               ‘HER YATIRIM ESNAFA KATKIDIR’
          AK Parti iktidarıyla birlikte 13 yılda Türkiye'nin bütün kesimlerinin kazanımlar elde ettiğine vurgu yapan Bilgin, "Yapılan her yatırım esnafa bir katkıdır. Hükümetimiz esnaflarımız adına bir çok iyileştirici çalışma yaptı. 7 Haziran seçimleriyle birlikte demokraside tekrar hamle anlamında kazanımlar olacak. Diğer yandan seçimler gerek esnaf, gerek alış veriş, gerek yatırım her şeyi  etkiliyor. 13 altın yılı başarıyla geçirdik, inşallah önümüzdeki dönemlerin de esnaflarımız için çok daha iyi olacağına inanıyorum. Biz esnaflarımız için elimizi taşın altına koymaya hazırız" şeklinde  konuştu.
             Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER