CHP BAFRA İLÇE TEŞKİLATI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

CHP Bafra ilçe örgütü, Bafra ilçe teşkilat binasında genişletilmiş istişare toplantısı yaptı.

CHP BAFRA İLÇE TEŞKİLATI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

       İstişare Toplantısına; CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, CHP Samsun Milletvekili adayları Atıf Tomrukçu, Şevki Yılmaz, CHP Bafra ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. 

      CHP. Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay,”Bu toplantımız, sizlerin çok değerli fikirlerinden faydalanabileceğimiz düşüncelerinden oluşacaktır. Bu tür toplantımız bizleri her zaman onurlandırmıştır. Ben öncelikle Sinop’taki Nükleer e karşı mitingine katılan değerli arkadaşlarımızı kutluyorum. Bizde, Cumhuriyet Halk Partisi Bafra ilçe örgütü olarak bu mitinge katıldık. Sinop gerçekte il düzeyinde olmasına rağmen Bafra’nın yarısı kadardır. Türkiye’nin değişik yerinden gelen özellikle başta Bafra’da bu işi organize eden arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu AK Parti hükümetinin, bu paragözlerin Türkiye’de oynamak istedikleri oyunu Karadeniz Bölgesi olarak protesto etmekten mutluyum. Kapitalizmin dini, imanı, ülkesi, vatanı olmaz. Kapitalizm sadece, paraya dayalıdır. Kapitalizmin insan değeri, insan onuru olmaz. Para varsa, kapitalistler orada vardır, para yoksa kapitalistler yoktur. Bu anlamda da, her gittiğiniz mecrada, buna her merada karşı çıkmanızı hep beraber istiyoruz. Çünkü bu ülke hepimizin” dedi.

     Seçimin genel merkezden disiplinli bir şekilde idare edildiğini belirten CHP. Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, genel merkezin talimatları dışında, özel bazı şeyleri çok özel olmadıkça paylaşmayacaklarını söyledi. 

      CHP Samsun Milletvekili adaylarının çalışmalarını başlattığını ve sesli çalışmaların 8 Mayıs’ta başladığını belirten CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay,”Emeklikte yaşa takılanların sorunu çözülecek, emeklilerden alınan muayene ve ilaç katılım payı kalkacak. Çalışan emeklilerden kesilen sosyal güvenlik destek pirimi kalkacak. Emekliler arasındaki eşitsizliği giderecek, intibak yasası derhal çıkartılacak, emekliler Ramazan Bayramları ve Kurban Bayramında, birer maaş ikramiye alacaklardır. Tarım sektöründe çalışanların sosyal güvenlik primleri 30 yaşına kadar, devlet tarafından ödenecek, teşvik edilecek tarım ürünleri taban fiyatları, bir yıl önceden açıklanacak” diye konuştu.     

     CHP7. Sıradan Samsun Milletvekili adayı olan Atıf Tomrukçu, Bafra ilçesinden 25 bin oy almayı hedeflediklerini söyledi.

      CHP7. Sıradan Samsun Milletvekili adayı olan Atıf Tomrukçu yaptığı konuşmada,“ Şimdi muhalefet ortaya bir şey atıyor. İktidarda onun peşinden gidiyor. Demek ki; biz doğru yapıyoruz. Şu 7 Haziran’a kadar, nasıl bir çalışma seçim stratejisi belirleyeceğiz? Hatta nasıl çalışıyoruz, nasıl çalışacağız? İktidar kapısını da gerçekten nasıl açacağız? Karşımızda devletin bütün imkânlarını kullanan topuyla, tüfeğiyle kullanan bir iktidar var. Bunun karşısında bizlerinde nasıl çalışacağına dair, bilgiler var. Biz, iktidarın karşısına daha fazla insan gücüyle çıkacağız. Bu konuda partimizin her koluna görev düşüyor. Seçmenin yoğun olduğu yerler merkezlerdir. Bu merkezlerin birincisi, Samsun İlkadım merkezidir. İkincisi Samsun Atakum bölgesidir. Üçüncü merkez yerimiz bizim Bafra merkezimizdir. Bizim Bafra’da, çıkaracağımız asgari bir rakam vardır. Biz, bu rakamı burada tespit etmeliyiz. Biz, burada bu rakamı yakalamalıyız. İktidar yolu buralardan geçer. Bizler, Bafra’dan ne kadar oy çıkarmalıyız? Mutlaka gidilmedik mahalle ve köy bırakmayacağız. En az biz Bafra’dan 25 bin civarında oy almalıyız” dedi.

       Kendisinin bu işin yolcusu olduğunu belirten Tomrukçu, asıl işinin kendisinin örgütçü olduğunu kaydetti.

       CHP Bafra ilçe teşkilatı üyeleri kendi düşüncelerini istişare toplantısında fikirlerini ve düşüncelerini dile getirdi. Konuşmalardan sonra partili vatandaşların soruları cevaplandırıldı.  

          NAMIK AZGIN              

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER