banner223

BAŞKAN UYAR,'TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA AYNI BAŞARILARI BEKLİYORUM‘

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar,”Mersinde yapılan Okullar arası Bocce Türkiye şampiyonasında Alaçam İlçesinden katılan okullarımız büyük başarı gösterdiler” dedi.

BAŞKAN UYAR,'TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA  AYNI BAŞARILARI BEKLİYORUM‘

        Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar,”Rize’de yapılan grup maçlarında başarılı maçlar çıkartarak Mersinde yapılan bocce Şampiyonasına katılma hakkı elde eden  İlçemizdeki Alparslan Gül Ortaokulu küçük kızlar takımı 16 takım arasından sıyrılarak Türkiye 2’nsi olurken ve aynı turnuvada da  Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu küçük Erkekler kategorisinde yarışmış ve başarılı maçlar sonucunda Türkiye 2’nsi oldunuz  ve 10 Mayıs tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan bocce Türkiye şampiyonasında da aynı başarıları bekliyorum ”dedi.

                              ‘BİZDEN SAHA YAPIMI İLE İLGİLİ TALEPLERİ OLDU’
       Başarılı takımların Antrenör idareci ve sporcularını kabul eden Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar,” Bu başarı bizleri gururlandırmıştır. Bu kadar takım arasından başarılı maçlar çıkartarak ilçemizin ismini duyuran sizleri ve antrenörlerinizi kutlarım, başarılı yarışmak ve iyi sporcu olmak çok önemli ama bunun kadar da önemli olan şey, Atatürk’ün dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı olmak tır. Bocce sporunun ilçemizdeki birçok okulda oynandığını ve bu okullarımızın bizden saha yapımı ile ilgili talepleri oldu. Elimizden gelen desteği verdik bugünden sonrada vermeye devam edeceğiz, başarıda bir nebzede emeğimiz olmuşsa bu bizleri mutlu etti, sizlere elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz “diye konuştu.
                       ‘GELEN BAŞARIDA OLDUKÇA ÖNEMLİ BİR BAŞARIDIR’
       Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü aynı zamanda Bocce İl temsilcisi de olan Bülent Şener,”Bu sporu ilk olarak Samsuna getirdiklerinde anlatmakta dahi zorlanıyorduk ama geçen bu süre zarfında gelen başarılar bu sporun ilimizde tuttuğun tescillemektedir dedi. Okullarımızın aldığı bu başarı çok önemli iki okumuzda Türkiye şampiyonluğunu sayı averajı ile kaçırmıştır. Bu bizleri üzmüştür, fakat gelen başarıda oldukça önemli bir başarıdır, bir ilçeden 2 takımın aynı şampiyonada Türkiye  2’inciliği getirmesi pek görülür bir şey değildir. Bende emeği geçen antrenörleri, idareci arkadaşları kutlarım dedi. İlçemizde sporun yaygınlaştırılmasında ve başarılı sporcuların çıkmasında her türlü desteği veren ve hiçbir isteğimizi geri çevirmeyen Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar ile Türkiye şampiyonası öncesinde sahaların hazırlanmasında ve şampiyonanın buraya alınmasında emekleri olan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor  il Müdürümüz  Sayın Güven Özyurt  başta olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ederim“dedi.

            KÖKSAL ÖNER 


 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER