CHP BAFRA İLÇE TEŞKİLATI’NDA BAYRAMLAŞMA

Bafra ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe binasında partililer bayramlaştı.

CHP BAFRA İLÇE TEŞKİLATI’NDA BAYRAMLAŞMA

     Bayramlaşmaya CHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Şevki Yılmaz, CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, parti yönetimi, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

    Bayramlaşmadan sonra konuşma yapan CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay,”Kurban Bayramı dini bayramlarımızın en yücesi ve kutsalıdır. Aklımızı birleştirmede, bütünleştirmede, bir araya getirmede ve onların kutsal duygularını okşamada, onların bir araya toplanmasını sağlamada en önemli dini günlerimizden bir tanesidir. Bu anlamda, bizlerde bugün burada tüm partililerimizle birlikte bu güzel kutsal manevi günü kutlamanın heyecanı içerisindeyiz. Ben bu bayram dolayısıyla, Kurban Bayramının önce halkımıza barış, sonra sağlık, sonrada mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

    CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay,” Bayramlar bizim en sevinçli ve en mutlu günlerimizdir. Bayramlarda sevgi, saygı, birlik ve kardeşlik duygularını hep birlikte tadarız. Bayramlar bizim için barıştır, dayanışmadır, birliktir ve kardeşçe kucaklaşmadır. Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan acı verici gelişmeler nedeniyle ne yazık ki bu Kurban Bayramı'nı buruk yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum” diye konuştu.

     NAMIK AZGIN 

    

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER