EDİS’TEN TERÖR OLAYLARINA SERT TEPKİ

MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, terör olaylarına sert tepki gösterdi.

EDİS’TEN TERÖR OLAYLARINA SERT TEPKİ

         MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Türkiye’de terör olaylarını sert bir dille eleştirdi.

       Kısa sürede artan terör olaylarına değinen Edis, "Yıllarca açılım zokasını yutturmak için dağ taş bombalayarak sorun çözemezsiniz diyenlerin 13 yıl sonra geldikleri nokta dağ taş bombalamak oldu" dedi.

       Çözüm sürecinin ağır sonuçları olduğunu vurgulayan Edis, "En son aşamada çözüm süreci diye etiketlediğiniz çözülme projesinin maalesef Ülkemizde ağır sonuçları görülmektedir. HDP’nin PKK’nın siyasi uzantısı olduğu yeni mi aklınıza geldi? Bu millet, her gün şehit haberleri yüreğimizi acıtırken hala oy avcılığı yapanları affetmeyecektir. MHP olarak AKP hükümetlerini hep uyardık, PKK ile iş birliği yapmayın dedik, teröristle müzakere olmaz dedik. Keşke MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin uyarılarını dikkate alsalardı ve bugün ki üzücü olaylar yaşanmamış olsaydı" diye konuştu.

       Edis, ayrıca "Kahraman şehitlerimizi rabbim cennetinde cemaliyle karşılayacak. Şehitlerin ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize sabırlar, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar dilerim. Tüm Ülkemin başı sağ olsun" şeklinde konuştu.

         NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER