banner223

“EN BÜYÜK REFERANSIMIZ HALKIMIZ OLACAK”

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya, Bafra ilçesine bağlı Kaygusuz ve Emenli Köyü’nü ziyaret etti.

“EN BÜYÜK REFERANSIMIZ HALKIMIZ OLACAK”

    Kaygusuz ve Emenli köylerinde vatandaşlarla sohbet eden MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözüm noktasında açıklamada bulundu.

    MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya konuşmasında,"31 Marttan itibaren Bafra'nın Mahallesi olacaksınız. Yerel hizmetleri bundan sonra Bafra Belediyesinden alacaksınız. Bafra Belediyesi 21 Mahallesi ve köyleri ile beraber kapsanan beldeleri ile 140 mahalle ediyor. Hizmetlerini ise işte bu mahallelere yaymaya çalışacak. Şimdi biraz geçmişe gidelim.10 yıldır Bafra'da AK Parti belediyeciliği var. Ama hiçbir şekilde ne ödülü var nede başka bir şeyi bizlerin zamanında Hasan Aslan başkanken Belediyeciler birliği tarafından ödülü yılın en başarılı belediye başkanı olarak seçildi. Bu ödüller para ile alınacak ödüller değildir. Üstelik o zamanki şartlar altında Bafra Belediyesinin bütçesi dahi yoktu. Bu iş iktidar olmakla olmuyor. Bu iş hizmetle oluyor. Belediyecilik, belediyenin kapısında bekleyeni karşılamakla oluyor. Beyaz masa ile olmuyor,10 yıl önce iktidara geldiler, AK Parti'nin tüm belediyelerinde olduğu gibi Beyaz Masa diye bir şey kurdular. Halktan korkuyorlar" dedi. 

      MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya,"Bafra'nın 21 Mahallesine hizmet edilse gene gam yemeyeceğiz. Bafra'nın belirli yerlerine seçim arifesi göz boyamak için hizmet edildi. Yeni Pazaryeri yapacağız dediler tamamen alanı böldüler. Yarısı ota park yarısı pazaryeri oldu. İnsanları iç içe sıkıştırdılar. Esnafı yarıya düşürdüler. Sundurmadan bir Pazaryeri yaptılar. Pazaryerini gezerken gözümüze sebzelerin üstüne örtülmüş örtüler gördük Sorduğumuzda ise garip bir cevap geldi. Sattıkları malları sıcaklıktan korumak için diye cevap aldık. Sıcağı soğu geçiren eter netlerle yaptılar. Köylülerimize bakıyoruz ürününü satacağı kaliteli bir yer  maalesef yok. Biz modernliğini göremedik Pazaryeri'nin takdir sizin" diye konuştu. 

          MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya,"Bafra tarım şehrimi oldu. Spor üzerine mi kuruldu. Yoksa endüstri şehri mi oldu ne olduğu belli değil, bununda takdirini gene  siz vereceksiniz 19  Mayıs'dan, Bafra'ya geliyorsunuz ışıkları yanmayan karanlık bir şehir görünümünde, işte orada sahipsiz bir şehir var. Biz Bafra Belediyesinin kaynağını gene Bafra'ya harcayacağız. Bafra Belediyesinin yönetim sorunu var. İcraat sorunu var,21 mahalleye hizmet edemeyen 140 mahalleye hizmet edemez. Büyükşehir'e geçtiğimiz zaman imar çok zorlaşacaktır.5 yıl içerisinde vergi vermeyeceksiniz ama 5 yıl sonra vermeye başlayacaksınız. Bu yasanın sıkıntıları var. Ağır  bile yapsanız  imara işlenmek zorunda olacak. Plan projesi olmak zorunda bizler bununla alakalı projeleri hazırlayacağız. Bu projeleri halkımıza bedelsiz sunacağız. Bafra  halkına yüksek kalitede planlı ve sürdürülebilir yerel hizmetleri vererek, çağdaş bir kentte yaşama olanağını sunacağız  doğal, kültürel ve tarihi değerlere sahip çıkarak gelecek nesillere yaşanabilir bir kent  bırakacağız. Çağın değişen koşullarına, daha güzel  imkanlarla ve pratik olarak uyum sağlayabilecek 'ortak akıl' oluşturabilmenin gayretini güdeceğiz. Bafra  halkının yaşam kalitesini yükselterek çağdaş ölçülerde yaşayabileceği ortamı oluşturacağız. Belediye kaynaklarının etkin ve verimli kullanımını sağlayacağız. Bafra'mızın halkına kaliteli, güler yüzlü, adil ve tarafsız bir hizmet sunacağız  vatandaşlarımızın memnuniyetini sürekli kılmak için canla başla çalışacağız" şeklinde konuştu.    

       MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya'nın köy ziyaretine, MHP Bafra Belediye Eski Başkanı Hasan Aslan, MHP İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ve partililer eşlik etti.   

                                                                                         NAMIK AZGIN   

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER