banner221

BAFRA ALPEREN OCAKLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Alperen Ocakları Bafra teşkilatı başkanlığına Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Saim Gülhan atandı.

BAFRA ALPEREN OCAKLARINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

               ALPEREN OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ DEVİR TESLİMİ 

    Alperen Ocakları Bafra ilçe Başkanlığını 2008 yılından beri yapan Lütfi Ak görevini Saim Gülhan’a devretti. Devir Teslim töreninde İki başkan da konuşma yaptılar. Konuşmalar sonunda bayrak teslimi yapıldı.

    Devir teslim töreninde Saim Gülhan, Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağını öperek görevini devraldı.

    Devir teslim töreninde konuşan yeni başkan Saim Gülhan, "Bin yılı aşkın süredir hilalin savunucuları olarak kuşaktan kuşağa, neferden nefere bu kutsal dava uğrunda kanım kefenime ulaşana kadar, yeniden Nizam-ı Âlem yeryüzüne hâkim olana kadar mücadele edeceğime, mücadele edeceğimize Allah'a ve Kur'an-ı Kerim'e yemin ederim" dedi.

      Bafra Alperen Ocakları eski başkanı Lütfi Ak ise, “2008 yılından itibaren bugüne kadar Bafra Alperen Ocakları Başkanlığını dava arkadaşlarımla beraber bugüne kadar eğitim faaliyetleri ile beraber devam ettirdik. Gençliğimizin Allah ve Resulünün yolunda, Türk milletinin ahlak ve fazilet membaında yetiştirmeyi amaç edindik. Bu doğrultuda bu güne kadar çalışmalarımızı devam ettirdik. Şimdi ise, bayrağımızı yeni başkanımız Saim başkana teslim ettik” diye konuştu.

     BBP. Samsun Milletvekili adayı Turhan Bayraktar, Büyük Birlik Partisi Bafra ilçe Başkanı Bilal Mürtezaoğlu, BBP Bafra eski ilçe başkanlarından Bilal Şahin’in katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Alperen Ocaklarının emin adımlarla yoluna devam edeceğini gösterdi. 

      Arkasında gördüğü bu güç ve destekle konuşan Alperen Ocakları yeni Başkanı Saim Gülhan, duygu ve düşüncelerini, geleceğe yönelik projelerini şöyle anlattı:

      “Alperen Ocakları olarak öncelikli hedefimiz, gençliğe yönelmek, Bafra’da tüm mahalle ve okullarda teşkilatlanarak, geniş bir taban oluşturmaktır.

     Bu teşkilatlanmanın ardından ocağımızda eğitim programları düzenleyerek, bizi millet yapan milli ve manevi değerleri, bize yol gösteren, fikir ve ruh dünyamızı yoğuran mili şahsiyetlerimizi gençliğimize öğretmek olacaktır.

         NAMIK AZGIN 

       

 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER