KÖKTAŞ, TEŞKİLAT ÜYELERİ İLE AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partinin kuruluşundan bugüne kadar İl Başkanlığı ve İl Yönetim Kurullarında bulunan teşkilat üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

KÖKTAŞ, TEŞKİLAT ÜYELERİ İLE AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

      AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Sasa Restoran'da verilen akşam yemeğinde partinin kuruluşundan bugüne kadar İl Başkanlığı, İl Yönetim Kurulları ve İl Genel Meclis Üyeliği yapmış teşkilat üyeleri biraraya geldi.
      Milletvekili Köktaş, yemeğe katılan teşkilat üyeleri ile bol bol sohbet ederek eski günleri yad etti.
     AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, eski İl Başkanları Osman Çetinkaya ve Adem Güney'in de katıldığı programda yemek duasının ardından bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "AK Parti'yi farklı kılan, her şeyden önce bir dava, bir sevda, bir gönül hareketi olmasıdır. Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyacak kadrolar ve vizyon sadece AK Parti'de vardır. Partimizin omurgasını oluşturan teşkilatlarımızla 1 Kasım da inşallah hedefimize ulaşacağız" dedi.
     Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti:
     "Partimizin kuruluşundan bugüne kadar il yönetimlerinde görev almış ve halen görevine devam eden emek veren, hizmet eden çok değerli yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Aramızda İl Genel Meclis üyeliği yapmış arkadaşlarımız da var. Sizlere ‘hoş geldiniz’ diyor, davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Kurucu Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde partimizin kuruluşundan itibaren artarak çığ gibi büyüyen bir teşkilata sahibiz. 10 milyona yakın üye sayısıyla da dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu haline gelen kurulları ve kurumlarıyla kurumsallaşmış çok büyük bir aileye sahibiz. Herkesin olduğu gibi bu ailenin bir ferdi olmaktan bende gururlu ve onurluyum. Geçtiğimiz 14 yıl boyunca her günü ülkesine ve milletine hizmet etmek için var gücüyle çalışan ak kadrolar bu süreç içinde şer odakları tarafından oynanan oyunlara karşı zor zamanlar geçirse de bu zor günleri sağduyuyla, tecrübesiyle, sağlam prensipleriyle ve en önemlisi milletin desteği ile üstesinden gelmeyi bildi. Yaşanan süreçlerden güçlenerek çıkan AK Parti ve onun dava bilinci ile hareket eden kadroları milleti ile olan bağları da sıklaştırdı. Milletin partisi AK Parti'nin dayandığı en büyük güç sarsılmaz birliği, milletin duyduğu itimat ve kurulduğu ilk günden itibaren kurucu değerlerine olan sadakatidir. Bu sadakatle bu ailenin her bir üyesi ülkesine ve milletine olan sorumluluk duygusundan, hizmet aşkından bir an bile vazgeçmeyecektir” dedi.
       NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER