HACINABİSPOR’A BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı Şükrü Neiş, Alış Pide Salonunda Bafra Hacınabispor futbolcularına yemek verdi.

HACINABİSPOR’A BİRLİK BERABERLİK  YEMEĞİ

   AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Neiş ve Bilgen Hacınabispor'un yönetimine, teknik heyete ve futbolcularına Bafra Alış Pidede akşam yemeği vererek onları adeta ödüllendirdi.

   Kendinin Bafra Belediyesine başkanlık yaptığı dönemde futbol adına Bafralılara ayrı bir heyecan yaşattıklarını belirten AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı Şükrü Neiş;"İşlerimizi belirli yerlerde görmemiz önemli, onlarla beraber yürümemiz önemli, dışarıdan parayı bastırırsınız, bir yerlerden de muhakkak bulursunuz parayı, futbolcu transfer edersiniz. Ama o futbolcuyla neye kadar gidersiniz? İşte buradaki futbolun amacı nedir? Gençliğimize sahip çıkmak, inisiyatiflerimize yön vermek, Bafra'nın çocukları ile ilerleyen bir takımı gören, belirli yaştaki gençlerimiz, çocuklarımız ne diyecek? Bafra'da futbola emek verdiğin zaman alabiliyorum diyebilecek. Hacınabispor güzel bir yönetim ve güzel bir kadro kurarak yoluna devam ediyor. Ben başarılarınızın devamını temenni ediyorum. Sevindirici olan Bafralı gençlerimize değerli yöneticilerimizin ve hocalarımızın sahip çıkmasıdır. Buradan da biz sizleri bir yerlere transfer ettirebiliyor isek, bizleri bu transferler çok mutlu eder. Bu ilkeli davranışlarınızdan dolayı yönetici arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Gençlerimize sahip çıkan yöneticilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum, bu gençlik iş yapar. Bizde elimizden geldiğince, çevremizdeki arkadaşlarımızı Bafra Hacınabispor'a kanalize ederek, sizlerin imkanlarını daha iyiye getirilmesi için gerekli mücadelemizi şu aşamada yapacağız. Allah nasip ederse,2004-2009 yılları arasındaki gibi Bafra Belediye Başkanlığı makamına oturursak, bundan sonraki bizim işimiz, tamamen sizinle birliktedir" dedi.

    AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı Şükrü Neiş," Ben bu işi başaramam, beceremem demeyin. Bafra Hacınabispor güzel noktaya gelmiş ve mücadeleyi zaten başarmıştır. Bundan sonrakini başaramamasınız diye hiçbir sebep yok" diye konuştu.

    AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı Şükrü Neiş, Bafraspor'un onursal başkanı Dursun Ali Bilgen, Bafra Hacınabispor'a forma ve krampon desteği verdi.

    Bafraspor onursal başkanı işadamı Dursun Ali Bilgen, "36 ilden büyük bir ilçenin amatör takımının istenilen formasının olmaması ayıptır" dedi.

     Samsun Süper Amatör Ligde mücadele eden ve oynadığı iki maçı da kazanan, kendi sahasında Çınarlık Belediyespor'u 9-0, deplasmanda Vezirköprüspor'u 4-1yenen Bafra Hacınabispor'da hedef ilk önce BAL Liginde Bafra'yı temsil etmek, daha sonra da 3.Lig İmkansızlıklarla mücadele eden ve başarılı maçlar çıkaran Hacınabispor'a, Bafraspor'u 14 yıl aradan sonra 3.lige çıkaran ve onursal başkan unvanı alan İşadamı Dursun Ali Bilgen ve AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı Şükrü Neiş sahip çıktı.

      Yemekte bir konuşma yapan Hacınabispor 2.Başkanı Mustafa Atilla''Hacınabispor olarak Samsun Süper Amatör Ligde mücadele ediyoruz. Grubumuzda 13 takım. İlk 2 maçı farklı kazandık. Başkanımız İşadamı Haşim Salur kendisi şu anda Ankara'da, bu akşam burada yönetimden  Sinan Taşcı, Mustafa Sönmez var. Antrenörümüz Erdoğan Er ve yardımcısı Soner Teke ile futbolcularımız uyum içinde çalışmalarını sürdürmektedir. Perşembe günü kendi sahamızda Telekomspor, pazar günü ise, deplasman da Termespor ile karşılaşacağız. Hedefimiz Bafra'mızın gençleri ile BAL Ligi ve ondan sonrada 3.Ligdir. Bunu başaracağımıza kalben inanıyoruz. Bizlere Forma ve diğer malzemelerimiz için destekte bulunan Bafraspor'un efsane başkanı işadamı Dursun Ali Bilgen'e, Bafra Belediyesi 2004-2009 dönemi Belediye Başkanı Şükrü Neiş'e manevi desteğinden dolayı teşekkür ederiz''şeklinde konuştu.

                                                                                         NAMIK AZGIN

                                                            

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER