banner221

BBP Bafra İlçe Başkanlığına ‘Turhan Bayraktar’ Seçildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra İlçe Başkanlığı için yapılan 6.Olağan kongrede ilçe başkanlığına 'Turhan Bayraktar' seçildi.

BBP Bafra İlçe Başkanlığına ‘Turhan Bayraktar’ Seçildi

   Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde yapılan 6. Olağan Kongrede, BBP Bafra ilçe başkanı Turhan Bayraktar seçime tek liste ile girdi. Kongreye; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, SP. Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal, Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, AK Parti Bafra Belediye Başkan aday adayları Yaşar Buharalıoğlu, İrfan Karagöl, CHP.  Bafra Belediye Başkan aday adayı Ecz. Kemal Ünlü, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi Rahmi Şahin, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Onursal Başkanı Nesrin Yener, 19 Mayıs Eğitim- Bir Sen Başkanı Fikret Bostan, Alperen Ocakları Alaçam İlçe Başkanı Bayram Güner, öğretmenler, İşadamları, mesleki oda temsilcileri, BBP üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

     Kongrede BBP eski İlçe Başkanı Serkan Çelikkaya aday olmayarak, yeni yönetim kurulu listesinde yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra BBP. Bafra eski İlçe Başkanı Serkan Çelikkaya, faaliyet raporları konusunda konuşma yaptı.  

      BBP Samsun eski İl Başkanı Şahin Polat'ın divan başkanlığı yaptığı BBP. Bafra ilçe teşkilatının 6.Kongresinde, BBP. Bafra eski İlçe Başkanı Serkan Çelikkaya yaptığı konuşmada,"Ülkemiz şuan tehlikeli bir süreçten geçiyor.3 tarafımızdaki komşuların çoğunda iç karışıklıklar sürmekte ve savaş tamtamları çalmaktadır. Bir Türkiye Cumhuriyeti hükümeti düşünün bütün olaylara müdahil olmuş bütün ülke iç işlerine karışmış ve yüzüne gözüne bulaştırmıştır. Bir dış işleri bakanı düşünün, her şeyi bir Türkiye Cumhuriyeti hükümeti düşünün, savaş uçağı düşürülmüş peşinden bunun hesabı sorulacak denilmiş hiçbir şey yapılamamıştır. Bir başbakan düşünün, Terör örgütüyle hiçbir zaman masaya oturmadık hiçbir zaman da oturmayacağız biz buyuz. Bunlarla görüştüğümüzü söyleyenler bu alçakça iftirada bulunanlar şerefsizdir, demiştir. Akabinde görüşme kasetleri ortaya çıkmıştır.Bir başbakan düşünün ki,Nato'nun ne işi var Libya'da? Böyle saçmalık olabilir mi yahu? Türkiye olarak biz bunun karşısındayız, böyle bir şey konuşulamaz böyle bir şey düşünülemez dedi mi dedi. Sonra ne dedi? AKP'nin resmi internet sitesinde yazıyor;' Nato, Libya'nın Libyalılara ait olduğunu tespit ve tescil için oraya gitmelidir'  demiştir" diye konuştu.  

    BBP eski genel başkanı şehit Muhsin Yazıcıoğlu hayatından örnekler veren BBP. 6 Olağan Kongrenin sunuculuğunu Serhat Mürtezaoğlu yaparken, Bilal Şahin ise, selamlama konuşması yaptı. BBP adına siyasi konuşma yapan Bilal Mürtezaoğlu, "Büyük Birlik Partisi Türk Milletinin ortak değerlerini, hangi fikirden olursa olsun, hepsinin buluşabileceği ortak değerleri, en güzel surette, temsil eden, ifade eden, ortaya koyan Türk milletinin bütün kesimlerini, kucaklaştırarak, barıştırarak, istikbale doğru yürümeleri için en elverişli, en güzel yolu çizmiş olan bir partidir" diye konuştu. 

    Seçime katılan tüm üyelerin oyunu alan BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, kongre sonrası bütün delegelere teşekkür etti. Partilerin iktidara gelmesinin yerelden geçtiğini belirten Bayraktar, 30 Mart 2014 seçimlerinde BBP'nin, başta Bafra olmak üzere iyi bir çıkış yaparak, elde edecekleri sonuçları 2015 genel seçimlerine taşıyarak Meclis'te temsil edilmek istediklerini söyledi.

       Bayraktar'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

"Bilal Mürtezaoğlu, Osman Yılmaz, Mehmet Ermiş, Bayram Mürtezaoğlu, E.Serkan Çelikkaya, Ahmet Güngör, Yılmaz Aydın, Kenan Kırant, Süleyman Karaahmetoğlu ve Orhan Çakmak."

                                                                                                           NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER