Haluk Koç’dan Bafra TSO 'ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof.Dr. Ahmet Haluk Koç ile CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz ve CHP Bafra İlçe teşkilatı Bafra TSO Başkanı Göksel Başar’ı ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Haluk Koç’dan Bafra TSO 'ya Ziyaret

     Milletvekili Ahmet Haluk Koç,Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetime başarılar dilerken,Bafra'nın sorunlarını ve neler yapılabileceğini Bafra TSO Başkanı Göksel Başar'dan dinledi.

     CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tarık Cengiz, konuşmasında kangrene dönüşen ulaşım sorununa değinerek, "Bafra'dan Samsun şehir merkezine gitmek için bir mücadele vermeniz gerekiyor. Buradan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü'ne ardından raylı sistem ile şehir merkezine ulaşıyorsunuz.31 Mart sabahı tüm ilçelerden şehir merkezine ulaşımı tek araçla sağlanacağının sözünü veriyoruz" dedi.

     Bafra'nın sorunları ve çözümlerinin karşılıklı konuşulduğu programda, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof.Dr. Ahmet Haluk Koç'un yanı sıraCHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay ve CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Ünlü, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Meclis Başkanı Hüseyin Çamaş, Yönetim KuruluBaşkan Yardımcısı Erkan Mustafa Tokur ve Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Süzen katıldı.

                                                                                     NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER