banner223

HEPAR BAFRA’DA SEÇİM STARTI VERDİ

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Bafra Belediye Başkan Adayı Kürşat Devecioğlu HEPAR olarak Bafra`da seçim startını verdiklerini söyledi.

 HEPAR BAFRA’DA SEÇİM STARTI VERDİ

     Hak ve Eşitlik Partisi Bafra ilçe teşkilatında basın toplantısı düzenleyen Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Bafra Belediye Başkan Adayı Kürşat Devecioğlu,"Benim için Bafra kocaman bir köy 40 yıldır değişmedi. Ben Bafra'yı yıkıp yeniden yapmak istiyorum. Köyden şehre aşırı göç oldu. Yakın köylerde kimse kalmadı. Bafra plansız programsız gelişmekte buna dur diyeceğim. Türkiye`de en iyi şehir planlamacıları kimse, onları bulup getireceğim ya da müracaat edeceğim. Avrupa Birliğinden ve devletin teşviklerinden bulacağım bu kaynağı, çok güzel hibe yardımlar var bunlar büyük planlarımız. İlk olarak Cumhuriyet meydanını sökeceğiz ama ağaçları başka yere dikeceğiz. Cumhuriyet meydanını öyle güzel yapacağım ki şehrin meydanı olacak. Bafra ne kadar gelişirse gelişsin şehrin meydanı orasıdır. Saat kulesi de yapılacak meydana" dedi. 

       Demircioğlu,"Gençlik Caddesini trafiğe kapatacağız. O cadde tekrardan düzeltilecek. Kimse kendini mühendis yerine koymasın, kimse kafasına göre bina yapamayacak. Büyük meydanın soğukluğunu düzenleyeceğiz. Çok soğuk ve boş bir alan insanlar oraya gitmek isteyecek  şekilde yeniden düzenleyeceğim.
Belediyenin turistik tesisi var yolu yok,  planlanmış şekilde o bölgeyi a dan z ye düzelteceğiz. Söz veriyorum başkan olursam o tramvay Samsundan Bafra`ya gelecek. Tramvayın Bafra'ya gelmesi Minibüsleri etkilemeyecek. Alternatif uygulamalar yapağız. Kimseyi Mağdur Etmeyeceğiz" diye konuştu.

        Ülke gündemi hakkında konuşan Devecioğlu," Barış süreci aldatmacadır Seçimden sonra Silahlar çıkacaktır. Bu sefer daha kanlı daha geniş çapta olacaktır. Devlete Karşı isyan edecekleri düşüncesindeyim"  şeklinde konuştu.

                                                                    NAMIK AZGIN 



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER