'SEN ÜŞÜRKEN BEN UYUYAMAM' KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları tarafından "Sen üşürken ben uyuyamam" sloganı adı altında başlatılan yardım kampanyası çok büyük ilgi gördü.

'SEN ÜŞÜRKEN BEN UYUYAMAM' KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

     AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Türkiye, bugün nerede yardıma muhtaç bir kardeşi varsa, onu komşusu bilip yardımına koşuyor" dedi. 
    Şanlıurfa'da çadır kentte yaşayan Suriyeli muhacirler için, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları tarafından başlatılan "Sen üşürken ben uyuyamam" yardım kampanyasına, merkez ve 17 ilçeden büyük ilgi gördü.

    Toplanan yardımlar Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve yönetim kurulu tarafından, bay, bayan ve çocuklar için tek tek ayrıştırılarak, gruplarına göre kutulara yerleştirildi. Yapılan çalışmayı yakından takip eden AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, bu anlamlı yardım kampanyasına destek olan herkese teşekkür ederken, gösterdikleri yoğun çabadan ötürü de gençlik kolları yönetimini kutladı. 
                 "HER TÜRLÜ DESTEĞİ, HER TÜRLÜ YARDIMI VERİYORUZ"
    "Sen üşürken ben uyuyamam" kampanyasıyla soğuktan korunma amaçlı toplanan yardımlar ile artık çadır kentte yaşayan Suriyeli kardeşlerimizin bir nebze olsun üşümeyeceklerini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Kampanya dalihinde; mont, kazak, ceket, pantolon, ayakkabı, bot, çorap, atkı, bere, battaniye ve benzeri giyim eşyaları merkezde ve 17 ilçemizde yardımseverlerin destekleri ile toplandı. Bunlar gençlik kollarımız tarafından bay, bayan ve çocuklar için tek tek ayrıştırılarak, gruplarına göre kutulara yerleştirildi. En kısa süre içinde de Şanlıurfa'daki çadır kentte yaşayan Suriyeli kardeşlerimize ulaşacak. AK Parti iktidarı olarak Suriyeli kardeşlerimize her türlü desteği, her türlü yardımı veriyoruz. Bunu bir insani vecibe olarak yerine getiriyoruz. Türkiye, artık yardım alan değil, dışarıdan destek alan değil; yardım eden, dışarı destek veren bir ülke haline geldi. Nerede bir felaket, insanlık dramı varsa Türkiye tüm gücüyle orada. Ben tekrardan bu kampanyaya destek olan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

                                                                                                           NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER