KAVAKPINAR MAHALLESİNDE BBP COŞKUSU

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, 30 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala Bafra’da ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

KAVAKPINAR MAHALLESİNDE BBP COŞKUSU

     Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında, Kavakpınar Mahallesinde bulunan Koliva Çay Ocağı önünde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. 

           BBP. ADAYI MÜRTEZAOĞLU, BAFRA'YI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

    Bafra ilçesinin Kavakpınar ve Altınkaya Mahallesi güzergâhında bulunan Koliva Çay Ocağı önünde BBP. Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, halk ile bir araya geldi. 

    Mürtezaoğlu, ilçenin durumunu değerlendirdi. 30 Martta yerel seçimin yapılacağını belirten BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, " 30 Mart yerel seçimi, ülkemize, insanımıza, hemşehrilerimize, Bafra'mıza hayırlı uğurlu olsun. Seçimle ilgili çalışmalar ve planlamalar yaptık. Bizler, bu seçim çalışmalarımız kapsamında, köyleri, mahalleri, esnafı geziyoruz. Sorunları dinleyip, çözüm noktaları üretiyoruz. Bafra için neler yapabiliriz? Bizler, Büyük Birlik Partisi olarak, biz Türkiye'deki siyasal kimliğin, siyasal partilerin alternatifi değiliz. Biz, tüm sistemin alternatifiyiz. Dolayısıyla biz Bafra içinde, ciddi projeler ve programlar hazırladık. Bugüne kadar hiçbir partiyi, hiçbir adayı asla hedef alacak bir politika oluşturmadık. Bafra'ya ne yapabiliriz? Biz, bu çalışmanın içerisindeyiz. Bafra hep 40 senedir hizmet alsın diye hep siyasi insanların, hemde milletin oturmuş olduğu bir ahtı var. Nedir? Hizmet gelsin, ayı, seneyi kurtaralım hizmetleri diye bir yere varamayacağımızı biliyoruz. Bu yüzden Bafra bir sonuçta alamıyor" dedi. 

      Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Bu yerel seçimde yüzde 10 barajı yoktur. Dolayısıyla bizi desteklemeniz için bu bir önemli veridir. Desteklerinizi bekliyor, bu vesileyle hepinizi saygıyla selamlıyorum" diye konuştu.

                                                                                                NAMIK AZGIN     

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER