HÜSEYİN ACAR GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe teşkilatının 11. Olağan kongresi yapıldı.

HÜSEYİN ACAR GÜVEN TAZELEDİ

        Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde yapılan kongrede, mevcut başkan Av. Hüseyin Acar ve İşadamı İsmail Süleymanoğlu, başkan adaylığına talip oldular. İki ayrı listenin yarıştığı seçimde, mevcut başkan Hüseyin Acar 239, İsmail Süleymanoğlu 141 oy aldı. 239 delegenin oyunu alan mevcut başkan Av. Hüseyin Acar, tekrar başkan seçildi.

      Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasının ardından divan başkanlığına MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve 21. Dönem Adana Milletvekili Adnan Fatih Özdemir getirildi. Faaliyet raporu okundu. Oy çokluğu ile kabul edildi. Mali Rapor okundu. Mali Rapor oy birliği ile kabul edildi.

       Kongreye; MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,  MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve 21. Dönem Adana Milletvekili Adnan Fatih Özdemir, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Çalışkan, Çevre MHP ilçe Başkanları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.
      Siyasi konuşmalarda, MHP Bafra ilçe başkan adayı İsmail Süleymanoğlu Türkiye ve Bafra siyasi, ekonomik konularında konuşma yaptı. Süleymanoğlu,”Biz, kendi içimizde iç muhasebe yapmak zorundayız. Türkiye böyle bir dönemden görmedi. Şimdi birlik ve beraberlik vaktidir. Kazanan kim olursa olsun, MHP kazanacaktır” dedi.  

      Mevcut Başkan Av. Hüseyin Acar ise göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar yaptıkları sosyal, kültürel çalışma ve projeler hakkında delegelere açıklamalarda bulundu. MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, “Bizler Türk-İslam davasının ülkücüleriyiz. Birlik ve beraberlik sağlamak için buradayız. Teşkilatımızda 2003 yılından itibaren faaliyet göstermekteyim. Hedefimiz önce birlik beraberliği sağlamaktır. Ana gayemiz ise, partimizin çıtasını yükseltmektir. Sizlerin desteğini her zaman istiyorum. Bu dönem bizim ustalık dönemimiz olacak” diye konuştu. 
     MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise yapılan çalışmalar ve Türkiye gündemi ile ilgili konuştu. Ekonominin ve sosyal hayatın bozulduğunu belirten Şimşek, “MHP sıradan bir parti değildir. Dün olduğu gibi bugünde ülkemiz tehlike altındadır. Bugün en önemli tehlike bölücülüktür. Sizlerin yoğun çalışması sayesinde MHP’yi iktidara taşıyacağız” şeklinde konuştu.

     MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve 21. Dönem Adana Milletvekili Adnan Fatih Özdemir ise,”Bunlar uzun adam, kısa adam diye kendilerini anlatıyorlar. O kısa adam devlet el öper, diz çöker etek öper diyor. Bunu söylemelerinin nedeni İmralı canisinin karşısına gidip diz çöküp aman dilediler. Bizde vatanına, milletine, devletine dünden bugüne bağlı olan Türk Milliyetçileri olarak diyoruz ki devlet diz çökmez, devlet el öpmez. Devlet etek öpmez. İşte bu kongrede diz çökmeyecek devleti, devletin başına getirecek kadroları seçeceğiz. AKP hükümet olunca 3 y ile mücadele edeceğim demişti. Birincisi yolsuzluklar mücadele, yoksullukla mücadele edeceğim demişti. 3 yasaklarla mücadele edeceğim dedi. 17-25 Aralık yolsuzluk haftası ilan ettik. Efendim ayakkabı kutularında milyon dolar para çıkmış. Anlattılar yok o paralarla cami yapacaklarmış, imam hatip lisesi yapacaklarmış. Yok bu parayı paralel yapı kutuya  koydu dediler. Bugün elinizdeki yargı parayı iade edin talimatını verdiğinde faizini istediniz. Hani o para sizin değildi. Hani o parayı paralel yapı gelip evinize koymuştu. Ayakkabı kutularında çıkan milyon dolarları unutturmayacağız. O gemicikleri unutturmayacağız” dedi.  Özdemir AKP’nin Türkiye üzerine oynadığı oyunlar hakkında da geniş bir konuşma yaptı.
         Mevcut başkan Av. Hüseyin Acar’ın yönetim kurulu şöyle:

       “İdris Sezer, Arif Satılmış, Ramazan Dere, Varol Taşdemir, Zafer Bektaş, Fikret Atmaca, Hüseyin Bircan, Şinasi Ülgen, Hatice Tören, Hikmet Balakçı, Atamer Yılmaz, Oktay Özsoy, Mücahit Kaplan, Şaban Davut Bekar, Sare Bahtiyar, Hakan Keser, İbrahim Karaca ve Bülent Şener.” 

         NAMIK AZGIN 




Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER