BAFRALI ÜLKÜCÜLER, ÇAKIROĞLU’NUN ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİ

Bafra ilçesinde, Ülkü Ocakları üyesi yaklaşık 500 kişi, Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun öldürülmesini yaptıkları basın açıklamasıyla protesto etti.

BAFRALI ÜLKÜCÜLER, ÇAKIROĞLU’NUN ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİ

        Bafra Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtı önünde toplanan Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyelerine vatandaşlar da destek verdi.

        Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu yaptığı basın açıklamasında,”  Milletimizin huzur ve memleketimizin dirliği için ülkücü hareketin birçok konuda itidalli ve tedbirli davrandığı hepinizin malumudur. Ancak bizim bu tutumumuzu farklı yorumlayanlar korktuğumuzu ya da kendimize güvenmediğimizi düşünebilir. İnanın bunu düşünenler, binlerce şehit veren ülkücü hareketin şanlı mazisinden haberdar olmayanlardır. Bizleri, kendisine tehdit olarak gören şer odaklarına, bölücülere ülkücülerin bu hali cesaret verebilir. Devletimiz, bayrağımız, yurdumuz üzerinde şurada burada hesap yapan,  gizli kapılar ardında karanlık ve kahpe emellerini hayata geçirmesinin hesabı içinde olanlar, şunu bilin ki; sessizliğimiz nasıl bir nara olur, yumruklar nasıl havaya kaldırılır, birler, onlara, onlar, binlere nasıl varıp, birden nasıl ordu kurulur, meydanlar bir gecede nasıl zapt edilir bunu anlama için ülkücü hareketin ve yüce Türk milletinin tarihine bakmanızı öneririz. Ey PKK’nın kahpe enikleri, hiçbiriniz Fırat’ın bir teli bile etmezsiniz. Alayınız bir Cengiz Akyıldız topunuz bir Fırat Çakıroğlu etmezsiniz. Biz biliyoruz ki; sizin mayanız da kahpece dövüşmek, etek giyecek kadın kılığında polise taş atmak, yüzünü gözünü gizleyerek sağa sola Molotof atmak, otobüslerde savunmasız kızlarımızı yakmak, eline üç beş kuruş tutuşturduğunuz çocukları polis panzerlerinin önüne sürmek var. Biz biliyoruz ki; kahpelik sizin kanınızda var. Çünkü eşinin yanında arkadan yaklaşıp bir subayı öldürmek, camide hiçbir günahı olmayan imamı vurmak, masun nice bebeği evinde kundağında yakmak ancak sizin gibilere yaraşır. Biz bir ölür, bin diriliriz” dedi. 

      Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu,”Geçen yıldan bu yana PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu kaybettiğimiz bu ikinci şehidimiz. İçimizden çok şey söylemek geliyor ancak boğazımızda düğümlenip kalıyor. Daha Cengiz Akyıldız'ın açısı taptaze iken, 2 gün önce Fırat kardeşimizi alçakların saldırısı sonucu kaybettik" diye konuştu.

       Basın açıklamasının ardından dua yapıldı. Yoğun kalabalık sessizce dağıldı.

NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER