banner223

Bafra Fenerbahçeliler Derneğinin Yeni Binasının Açılışı Yapıldı

Bafra Fenerbahçeliler Derneğinin Kızılırmak Mahallesi Ahmet Çavuş Sokak No:2'de, Halk Eğitim Merkezi birinci katında hizmete girdi.

Bafra Fenerbahçeliler Derneğinin Yeni Binasının Açılışı Yapıldı

    Bafra Fenerbahçeliler Derneğinin Kızılırmak Mahallesi Ahmet Çavuş Sokak No:2'de, Halk Eğitim Merkezi birinci katında hizmete giren derneğin açılışını Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,İstanbul Bafralılar Derneği Başkanı Bülent Arslan,SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşcı,Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Resai Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, dernek üyelerinin katılımı ile törenle hizmete açıldı.
    Törende açılış konuşması yapan Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Resai Yılmaz,"Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar bize maddi ve manevi desteğini d esirgemeyen Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, işadamlarımıza derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Bugün bu açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran Bafra Kaymakamımız sayın Halis Arslan,Bafra Belediye Başkanımız sayın Zihni Şahin'e ve işadamlarımız İstanbul Bafralılar Derneği Başkanı sayın Bülent Arslan'a, SAMKON Genel Başkanı sayın Kaya Aşcı'ya ve dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum.Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar derneğimize katkı sağlayan Bülent Arslan ve Kaya Aşcı'ya  ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
     İstanbul Bafralılar Derneği Başkanı Bülent Arslan ise,"Bende, hep Bafralı,hem de Fenerbahçe forması altında kalecilik yapmış olmanın gururunu yaşıyorum. Derneğimizin kuruluşunda, maddi ve manevi destekte bulundum.Üyelerimizin rahat bir ortamda maçları izleyebilmesi, bir arada olup Bafra gençliğine futbolu sevdirerek onlara geniş imkanlar sağlayan derneğimizin faaliyetlerini daha da geliştirerek, hizmet vermesinde bundan sonra da her türlü maddi ve manevi katkılarımı vereceğimin sözünü bir daha ifade ediyor, söz veriyorum.Ayrıca Bafra'mıza, Kaymakam olarak atanan 12 ay gibi kısa bir zamanda 58 projeyi kazandıran kaymakamımız Halis Arslan'a, Bafra'mıza kazandırdığı bu projeler ışığında 10 numara diyorum ve Fenerbahçe Kulübünün 10 numaralı formasını kendisine bu gecenin anısına takdim ediyorum" diye konuştu.

    Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise,"Fenerbahçe Derneğinin Bafra'mızda, Gençlere yönelik çalışmalarını dikkatle izliyorum. Bu nezih ortamı Bafra'mıza kazandıran başta dernek başkanı Resai Yılmaz'a ve yönetim kurulu üyelerine, bu derneğe sahip çıkan üyelerine katkı sağlayan işadamlarımıza çok teşekkür ediyorum.Bana bu formayı layık gören İstanbul Bafralılar Derneği Başkanı Bülent Arslan'a ayrıca teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
     Bafra Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Resai Yılmaz, katkılarından dolayı Bafra Kaymakamı Halis Arslan'a, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e, İstanbul Bafralılar Derneği Başkanı Bülent Arslan'a, maddi ve manevi desteklerinden dolayı plaket takdim etti.   
     SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ise, "Bu güzel sosyal tesisi Bafra'mıza kazandıran dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu açılış töreninizde aranızda olmaktan gurur duyuyorum. Derneğin Bafra gençliğine sonacağı faaliyetlerde,bende üzerime düşen her türlü maddi ve manevi desteği vereceğim" şeklinde konuşmasını tamamladı. 
     NAMIK AZGIN   
  

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER