MHP BAFRA TEŞKİLATI SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

MHP Bafra ilçe Teşkilatı, 1 Kasım’da yapılacak seçimler için çalışmalarını hızlandırdı.

MHP BAFRA TEŞKİLATI SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

    MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, yapacakları çalışmaları anlatarak ülkenin içinde bulunduğu olumsuz ortamdan kurtulması için destek istedi.
    MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar,”Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe Teşkilatı olarak, şuanda 28 Eylül 2015 günü itibariyle, sandık kurulları, sandık başkanları listelerimizi Bafra İlçe Seçim Kuruluna verdik. Eksik olan hususları da giderdik. Önümüz günler içerisinde, 3-4 Ekim 2015 Cumartesi –Pazar günleri itibari ile Milliyetçi Hareket Partisinin seçim beyannamesi, aday tanıtımı yapılacak. Geçmişten beri Bafra’mızda ve Samsunumuzda, yürümekte olan çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Bir aylık bir sürecide en güzel şekilde değerlendirerek, halkımıza, vatandaşımıza ulaşarak, 1 Kasım itibari ile ülkemizin içerisinde bulunduğu vesayetli Başbakanlık durumundan veya tek adam diktatöryasından Türkiye Cumhuriyetinin kurtarılması devletimizin Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak, tekrardan kuruluş gayesi, kuruluş ilkeleri ve Türkiye Cumhuriyetinin demokratik yapısı korunarak, 1 Kasım’da, üzerimizdeki kara bulutlar, nahoş bulutlar inşallah kalkacak” dedi.
   “MİLLETİMİZ 1 KASIM’DA, BAŞBAKANLIK KRİZİNİ İNŞALLAH ÇÖZECEK”
 Seçim startını başlattıklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, “Cumhuriyetimiz üzerindeki damat Ferit heveslileri, tek adam diktası, inşallah 1 Kasım itibari ile kalkacak, Milliyetçi Hareket Partisinin illerde tabi büyük mitingleri olacak. Seçmen İletişim Merkezimizle  ilgili çalışmamız mevcut, birkaç gün içerisinde Bafra’da, seçim büromuz açılacaktır” diye konuştu.

      NAMIK AZGIN   
       

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER