banner223

MHP ADAYI TOPKAYA KÖY ZİYARETLERİ

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya, yaklaşan yerel seçimler öncesi köyleri dolaşıyor.

 MHP ADAYI TOPKAYA KÖY ZİYARETLERİ

      Yerel seçimlere az bir zaman kala seçim gezilerini sürdüren MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya ve beraberindeki heyet, Bafra ilçesine bağlı Gökçesu ve Eldavut köylerine giderek, vatandaşlarla bir araya geldi.

      MHP Teşkilatını ve MHP Belediye Başkan Adayı inşaat Mühendisi Özgür Topkaya'yı, Gökçesu ve Eldavut Köyü sakinleri, köy girişinde kalabalık bir grupla karşıladı.

                                        "ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI"

        Köy sakinlerlerine hitaben konuşma yapan MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya ; "Bugüne kadar Bafra nın köyleri için hiçbir şeyin yapılmadı. Seçim gezisi sırasında uğradığımız köylerin halini gördükçe, Allah'ım bu insanlara sabır ve kuvvet versin diyorum. Böyle bir yaşam biçimi bu devirde olamaz. Burası üçüncü dünya ülkesi değil. Burası Türkiye'nin en büyük ovaları'ndan biri. Bu kabul edilebilecek bir şey değil. Nasıl olur da köylüyü sorunlarıyla yalnız bırakırsınız. Nasıl olur da size inanan, sizden hizmet bekleyen insanlara sırtınızı dönersiniz. Ama artık bitti, şimdi değişim vakti. Bafra artık, köyün'den, kasabası'ndan, beldesi'nden, şehir merkezine kadar değişime, gelişime uğrayacak. Ben değil biz yapacağız. Ben sizin içinizden gelen bir kardeşiniz, bir evladınızım. Buraya sizlerden oy istemeye değil, sizlerin sıkıntılarınızı paylaşmaya ve bu sorunları el ele verip aşmaya geldim. Yeni Büyükşehir Yasası ile artık köy ve belde diye bir şey kalmıyor. Bütün köylerin köy statüsü, beldelerin belde statüsü sonlandırılıyor. Beldeler ve Köyler bağlı olduğu ilçenin mahallesi oluyor. Artık hizmeti Belediye verecek. Köylerimiz asla mahrumiyet yaşamayacak. Köylerimizin ortak sorununu biz çok iyi biliyoruz. Su, yol, tarım, altyapı, eksikliği var. Ben Kendim İnşaat mühendisiyim sizlerle beraber çizeceğiz" dedi.                                                               

                          "ORGANİK TARIM KÖYLERİN ÇIKIŞ YOLU OLABİLİR"

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür TopkayA," Bafra Ovası'nın ağırlıklı olarak tarımsal faaliyetlerle geçimlerini sağladığını biliyoruz ve ekonomik getirisi daha fazla olan tarımsal üretim modellerinin bu bağlamda önem kazanacağız. Dünya genelinde organik ürünlere yoğun bir ilgi var Bafra'nın birçok bölgesinde organik tarımın çok rahat yapılacak ve organik tarım için gerekli altyapıyı hep birlikte oluşturacağız bölgede tarımla uğraşan halka iyi bir gelir kaynağı yaratacağız. Belediyenin yılık bütçesi 50 trilyon 5 yılda 250 trilyon yapar ama Bafra da yapılan hizmet 10 trilyon gerisi nerde bu paranın oda belli değil? Biz hizmet için, vatandaş için, köylü için, kentli için ayrım yapmadan 24 saat hizmet getirecek bir ekiple bu yola çıktık. Sizlerin desteği ile köylerimizin bu makus talihini yenip, 30 Mart'dan sonra bembeyaz bir sayfa açacağız. Sorunlarınızın hepsini teker teker birlikte aşacağız.30 Mart'ta son sözü siz söyleyeceksiniz. Siz karar vereceksiniz" diye konuştu.

                                                                                                     NAMIK AZGIN  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER